Amazing Skin redeschide portile pentru voi!

Sanatatea si siguranta ta si a tuturor celor care isi desfasoara activitatea in clinicile Amazing Skin sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de masuri de prevenire, in linie cu recomandarile autoritatilor, astfel incat sa te simti permanent in siguranta cand ne treci pragul.

Sanatatea si siguranta ta si a tuturor celor care isi desfasoara activitatea in clinicile Amazing Skin sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am impl ementat o serie de masuri de prevenire, in linie cu recomandarile autoritatilor, astfel incat sa te simti permanent in siguranta cand ne treci pragul.

COVID-19 a schimbat lumea si a impus standarde pe care trebuie sa le respectam astfel incat sa impiedicam contractarea si raspandirea virusului.

ACCESUL IN CLINICILE AMAZING SKIN

✅ Accesul in toate clinicile Amazing Skin  se va face cu programare prealabila, astfel încat sa nu existe persoane in așteptare în interiorul incintei.

✅  La efectuarea programarii, clientul va fi informat asupra faptului ca accesul în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii.

✅  De la intrare toti clientii vor primi acoperitori de pantofi, dupa care se va masura temperatura, se va dota cu masca de protective daca clientul nu detine, si se vor urmari spalatul pe maini si aplicarea de dezinfectant inainte de toate.

✅ Se va completa o fisa informativa ca si pana acum.

✅ Incercati sa ajungeti la ora programarii, nu mai devreme, nu mai tarziu, astfel incat sa nu fiti in situatia de a astepta  si va rugam sa veniti neinsotiti in centrele noastre.

MASURI DE SIGURANTA

✅ Am achizitionat toate echipamentele de protectie (masti N95, manusi de unica folosinta, dezinfectant de suprafete, dezinfectant de istrumentar, spray dezinfectant fara clatire, gel dezinfectant, sapun dezinfectant, masti medicale pentru clienti, termoscanere si lampi UV).

✅  Toate centrele Amazing Skin din tara respecta acest protocol si sunt dotate cu absolut toate echipamentele necesare desfasurarii activitatii in conditii de maxima siguranta.

PROTECTIE CLIENTI SI PERSONAL

✅ Tot personalul din centrele noastre  are obligatia de a purta in permanenta manusi si masca, iar dupa fiecare client se va proceda la dezinfectarea instrumentarului si suprafetelor de lucru.

✅  Mastile de protectie utilizate de personal vor fi schimbate la un interval de cel mult 4 ore, iar manusile vor fi dezinfectate dupa fiecare client.

✅  Absolut toate produsele sunt insotite de certificate de conformitate cu standardele actuale ale Comunitatii Europene, fabricate in conformitate cu prevederile sanitare legale si in mod categoric nu contin ingredient care ar putea dauna natatatii consumatorilor.

✅ Lampile UV, bactericide prezente in toate saloanele vor fi folosite pentru sterilizarea aerului si suprafetelor din toate centrele Amazing Skin.

✅ Dezinfectarea multi directionala = Microorganisme distruse: bacterii, virusi, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare, 99,9% Rata de sterilizare UVC. Dezinfectarea, igienizarea si sterilizarea UVC are o aplicabilitate larga, care corespunde normelor din domeniul medical.

CUM SE FACE REDUCEREA INTERACTIUNILOR

✅ Avand in vedere ca accesul in toate clinicile Amazing Skin  se va efectua cu programare prealabilă, se va evita astfel interactiunea dintre clienti, timpul dintre clienti fiind de min 25-30 minute, pentru a putea efectua toate masurile de igienizare pentru siguranta.

Clinicile Amazing Skin va vor oferi un mediu curat si sigur. Intotdeauna!

Spune-le si prietenilor tai :

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp