• Epilare definitivă bărbați cu tehnologie avansată: laserul

  Epilare definitivă bărbați cu tehnologie avansată: laserul
   

  Epilare definitivă bărbați cu tehnologie avansată: laserul

  Din ce în ce mai mulți bărbați apelează la epilarea cu laser pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Epilarea definitivă cu laser la bărbaţi implica o tehnologie avansate care elimină firele de păr de pe suprafața pielii şi nu afectează ţesutul din jurul firelor de păr. Procedura este minim invazivă şi bărbaţii o pot solicita în saloanele de înfrumuseţare.

  epilare facială bărbați definitiva cu laser

   

  Epilarea cu laser - o procedură pentru toţi bărbaţii


  Epilarea cu laser este o procedură care poate fi folosită pentru a elimina părul nedorit de pe orice parte a corpului, indiferent dacă este vorba de faţă, spate, piept sau alte zone. Procedura este relativ nouă, dar se bucura de un real succes în rândul bărbaţilor din întreaga lume. Epilarea cu laser la bărbaţi este apreciată atât de către comunitatea LGBTQ, cât şi de către bărbaţii care au o pilozitate mare în anumite zone sau au probleme cu firele de păr crescute sub piele.


  epilare piept barbati cu laser

   

  Forme de epilare definitiva bărbaţi

  Indiferent de motivele care îi aduc la salonul de înfrumuseţare, bărbaţii pot solicita epilare facială cu laserul pe obraji, nas, barbă și linia maxilarului, epilare pe spate, picioare, abdomen sau piept. Rezultatele sunt vizibile după prima sesiune şi permanente, însă pentru consolidarea acestora se recomandă o serie de 6-8 sesiuni, în funcție de densitatea părului și de zona tratată.

  epilat axila barbati cu laserul  În ultimii ani, tot mai mulţi bărbaţi apelează la epilarea cu laser pentru a îndepărta părul nedorit. Motivele sunt variate, dar întotdeauna legate de dorinţa de a arăta mai bine şi a se simţi mai confortabil în propriul corp.

  Vă așteptăm în clinicile AMAZING SKIN pentru a scăpa definitiv de firele de păr incomode și pentru a vă recăpăta încrederea în sine.
   
  Citeste mai mult
 • Salon epilare definitivă. La ce să te aștepți când ajungi într-un astfel de salon

  Salon epilare definitivă. La ce să te aștepți când ajungi într-un astfel de salon
  Salon epilare definitivă. La ce să te aștepți când ajungi într-un astfel de salon

  Când intri într-un salon care oferă epilare permanentă, vei găsi un mediu curat și profesionist. Personalul este prietenos și are experienţă în serviciile pe care le oferă și mai mult de atât sunt calificați și instruiți.

  salon epilare definitiva cu laser


  Epilarea permanentă este un proces care folosește tehnologia laser pentru a distruge foliculul de păr, astfel încât firele de păr să nu mai crească în viitor. În urma epilării cu laser, nu va mai trebui să îţi faci griji în legătură cu
  firele de păr nedorite de pe corp. Este o procedură minim invazivă, mai puţin dureroasă decât epilarea cu ceară sau cu penseta şi are efecte pe termen lung.


   

  Etapele epilării cu laser


  În general, clienţii care apelează la epilarea cu laser au nevoie de mai multe şedinţe, în funcţie de suprafaţa epilată, dar şi de densitatea firelor de păr. Şi dacă la prima şedinţă se răspunde la întrebări, se explică procedura şi se stabileşte un plan de epilare potrivit, începând cu a doua şedinţă, efectiv, se începe tratamentul. Şedinţele pot dura între 15 şi 60 de minute, în funcţie de cât de mare este zona care trebuie acoperită.

   

  Dotări salon epilare definitivă


  Într-un salon de epilare definitiva te aşteaptă o echipă specializată şi un ambient plăcut, curat, steril. Tratamentul se va face cu aparatul laser, în timp ce tu vei sta confortabil pe un pat de tratament cosmetic. Procedura este realizată de un terapeut specializat în utilizarea aparatului cu laser.

   

  Procedura de epilare definitiva - descriere


  Epilarea definitivă este o procedură care implică utilizarea unui laser pentru a îndepărta firele de păr nedorite de pe corp. Laserul emite o lumină care este absorbită de melanină (pigmentul care dă culoare pielii și părului). Această lumină creează căldura, iar căldura distruge foliculii de păr.


  procesul de epilare definitiva cu laser

  Scopul principal pentru primele sesiuni
  de epilare definiivă cu laser este de a încetini cu adevărat creșterea părului și de a-l subția. Primele tale ședințe ar trebui să fie confortabile și ar trebui să simți o strângere ușoară/medie în funcție de densitatea părului tău. Întotdeauna ar trebui să primești informații despre ce se va întâmpla astfel ca tu să te simți în largul tău.

  Terapeuții
  trebuie să fie profesioniști și se asigure că nu te simți niciodată inconfortabil. Procedura poate fi efectuată în moduri diferite, în funcție de tipul de laser folosit. Unele tipuri de lasere sunt mai eficiente pentru un anumit tip de piele și păr. De exemplu, laserele cu dioda sunt recomandate pentru persoanele cu ten deschis la culoare și păr fin, în timp ce laserele cu YAG sunt mai bune pentru tenul închis la culoare şi părul gros.


  laserul in procesul de epilare definitiva


  Dacă te întrebi de ce este nevoie de mai multe ședințe, răspunsul este simplu: nu toate firele de păr cresc in același timp! Ciclul de creștere al firelor de păr este format din 3 faze: anagen, catagen si telogen iar durata lor variază de la persoană la persoană. Tratamentul de epilare definitivă cu laser este eficient doar în faza anagenă a creșterii firului de păr, atunci când firul este încă atașat de rădăcină. În aceasta fază, firul de păr conduce lumina laserului în rădăcină, distrugând-o. Niciodată nu știm exact în ce fază de creștere sunt firele de păr și niciodata ele nu sunt toate în aceeași fază! De aceea sunt necesare mai multe ședințe de tratament! Dacă toate firele de păr ar crește in același timp și am ști exact când sunt in faza anagenă, ar fi necesară o singură ședință pentru a elimina tot părul.


   

  Epilarea cu laser - o procedură nedureroasă


  În general, epilarea cu laser nu este dureroasă, multe persoane descriu senzația că pe o „înţepătură ușoară”. Se pot aplica anestezice locale topice pentru a reduce orice disconfort resimţit. O şedinţă de epilare cu laser durează între 15 şi 60 de minute, în funcţie de suprafaţa tratată şi sunt necesare între 6 şi 8 şedinţe pentru a obţine rezultate optime.
   
  Citeste mai mult
 • Epilare definitivă față! Utilizarea laserului în epilarea facială

  Epilare definitiva față! Utilizarea laserului în epilarea facială


  Epilarea facială cu laser este o modalitate eficientă pentru a reduce şi elimina părul nedorit de pe anumite porţiuni ale feţei, inclusiv de pe zona din jurul buzelor, bărbie, sprăncene şi pomeţi. Este o procedură eficientă şi noninvazivă la care pot apela atât femeile, cât şi bărbaţii.


  epilare fata femeie cu laserul
   

  Epilarea facială definitivă - beneficii şi avantaje


  Epilarea cu laser are multe beneficii. Pe lângă faptul că poate ajuta la îndepărtarea părului nedorit, la îmbunătățirea texturii tenului, conferă feţei un aspect mai tineresc şi mai frumos. De asemenea, este o metodă nedureroasă cu efecte permanente, rezultatele se pot vedea după prima sesiune de tratament şi se consolidează în cel mult 6 şedinţe.


  epilare faciala barbati cu alserul


  Faţă de epilarea cu ceară sau cu penseta, epilarea facială cu laser nu irită pielea, fiind foarte potrivită pentru persoanele cu tenul sensibil. Totodată, este o procedură care elimină riscul de creştere a firelor de păr sub piele şi de erupţii la nivelul tenului.

   

  Epilarea facială cu laser - o procedură la care poate apela toată lumea


  Epilarea facială cu laser este o procedură care elimină părul de pe faţă şi poate fi folosită de către ambele sexe. Femeile apelează la epilarea definitiva pentru a scăpa de părul nedorit de pe faţă, în timp ce bărbaţii o pot face pentru a preveni creşterea părului facial dar şi pentru a scăpa de firele de păr crescute sub piele, iritaţii şi tăieturi.

  epilare faciala barbati cu laserul


  epilare faciala cu laserul pentru femei

  Laserul este fascicul de lumină care este absorbit de melanină (pigmentul care dă culoare pielii și părului), moment în care temperatura produsă distruge foliculii piloşi de sub piele. Epilarea facială cu laser este o procedură eficientă pentru îndepărtarea părului nedorit, sigură şi noninvazivă, la care pot apela atât femeile, cât şi bărbaţii care vor să arate întotdeauna foarte bine.


   

  Epilarea facială cu laser - pe ce zone se poate utiliza


  Epilarea facială cu laser a devenit incredibil de populară în ultimii ani, fiind din ce în ce mai apreciată atât de femei, cât şi de bărbaţi. Pe lângă faptul că are numeroase beneficii şi nu este dureroasă, se poate aplica cu succes pe aproape întreaga faţă. De cele mai multe ori, epilarea definitivă cu laser este folosită pentru zona din jurul buzelor, bărbie, pomeţi, zona perciunilor, sprâncene şi, mai rar, zona frunţii.

  epilare fata femeie cu laser

  Practic, această metodă se poate aplica pe întreaga faţă, cu excepţia zonei din jurul ochilor. Bărbaţii sunt încântaţi de procedură pentru că barba le va creşte mai greu sau chiar deloc, nu vor mai avea probleme cu firele de păr crescute sub piele, cu iritaţiile şi tăieturile provocate de lama de ras. Prin urmare, epilarea definitivă cu laser este o procedură eficientă cu rezultate excelente pe care merită să o iei în considerare pentru a scăpa de problema firelor de păr nedorite de pe faţă, indiferent dacă eşti femeie sau bărbat.


  Foto: gettyimages.com
  Citeste mai mult
 • Epilare definitivă inghinal. Utilizarea laserului

  Epilare definitivă inghinal. Utilizarea laserului

  În ultimii ani, epilarea cu laser a devenit din ce în ce mai populară, mai ales pentru persoanele care caută o soluție mai permanentă pentru îndepărtarea părului sau au pielea sensibilă. Deși există multe beneficii ale epilării cu laser, unul dintre cele mai atrăgătoare este că poate fi folosită pentru a îndepărta părul din zonele sensibile, cum ar fi linia bikinilor.

  slip negru femeie epilata inghinal cu laserul

  Epilarea cu laser funcționează prin țintirea melaninei din foliculul de păr cu un fascicul de lumină concentrat. Acest lucru distruge foliculul și previne creșterea viitoare a părului. Procedura se efectuează de obicei în 4-6 şedinţe, distanțate la câteva săptămâni.

  Clienţii, femei sau bărbaţi, pot face o programare pentru o consultaţie gratuită, în care se stabileşte tipul de laser potrivit pielii şi necesitaţilor fiecăruia. Durata unei şedinţe variază între 15-60 minute, în funcţie de zona epilată, ia procedura nu este dureroasă.

   

  Epilarea inghinală cu laser


  Epilarea definitiva inghinală este o procedură care implică utilizarea unui laser de înaltă intensitate pentru a distruge foliculii de păr. Rezultatele sunt permanente şi, în general, necesită mai puţine şedinţe decât alte forme de epilare definitivă. Întrucât pielea trebuie să fie cât mai netedă posibil pentru a permite ca lumina laserului să pătrundă cât mai adânc, înainte de procedura nu trebuie să epilezi cu ceară sau să razi zona inghinală.
  Se recomandă, însă, exfolierea cu o perie de duş sau un burete abraziv înainte de şedinţă.

  femeie in slip alb, epilata inghinal

  După epilarea definitiva inghinala cu laser, se recomandă spălarea zonei tratate cu apă călduţă şi săpun neutru pentru a preveni iritaţia pielii. De asemenea, timp de cel puţin 2 săptămâni după procedură trebuie evitată expunerea pielii la soare sau la alte surse de lumină intense (lămpi UV, solar, etc.)


   

  Modele de epilare inghinală


  Trebuie să ştii că există 5 stiluri sau modele de epilare inghinală şi, la un salon de înfrumuseţare, poţi obţine exact ce îţi doreşti, plătind doar pentru ceea ce ai solicitat. Şi, dacă îţi faci griji în legătură cu modul în care te vei simţi după, trebuie să ştii că vei scăpa definitiv de problema firelor de păr crescute sub piele şi iritaţii şi că te vei bucura de o piele netedă şi frumoasă.

  femeie la plaja in costum galben  Prin urmare, dacă ai decis să apelezi la epilarea inghinală definitivă, vei putea alege modelul basic (linia bikinilor), modelul californian (linia bikinilor şi parţial abdomen), thong (linia bikinilor şi abdomen complet), brazilian (epilare completă fără labii) sau Hollywood (epilare completă).

   

  Epilare inghinală cu laser - beneficii


  Unul dintre principalele avantaje ale epilării cu laser este faptul că este relativ nedureroasa, în comparaţie cu alte metode precum epilarea cu ceară. De asemenea, nu există riscul de apariție a firelor de păr încarnate sau de arsuri cauzate de ceară. Un alt beneficiu al epilării cu laser consta în precizie, ceea ce înseamnă că este vizat doar părul nedorit, dar nu şi pielea.

  Foto: gettyimages.com
   
  Citeste mai mult
 • Epilarea definitivă cu laser - descriere procedură și prețuri

  Epilarea definitivă cu laser - descriere procedură și prețuri

  Epilarea definitivă cu laser este o procedură care utilizează un fascicul de lumina intens pentru a distruge foliculii firelor de păr de pe orice parte a corpului. Deși există multe tipuri de epilare cu laser, cele mai frecvent utilizate sunt laserele cu dioda și laserele cu CO2.

  epilare bărbați cu laser


  Epilarea cu laser este o procedură sigură și eficientă pentru a elimina părul nedorit de pe corp şi, totodată, o procedură nedureroasă care elimină riscul firelor de păr crescute sub piele, dar şi al iritaţiilor şi erupţiilor. Efectele se pot vedea după prima şedinţe şi sunt definitive după 4 - 6 şedinţe. Preţurile variază în funcție de zona tratată şi de numărul de sesiuni necesare.


  epilare facială cu laser
   

  Epilarea definitivă cu laser - beneficii


  Dacă eşti în căutarea unei soluții pentru îndepărtarea definitivă a părului nedorit de pe corp, epilarea cu laser poate fi soluţia de care ai nevoie. Aceasta folosește fascicule concentrate de lumină pentru a pătrunde în foliculul de păr și pentru a-i distruge rădăcina, rezultatul fiind o piele netedă şi frumoasă. Există multe beneficii ale epilării cu laser care trebuie amintite:
  Precizia - Epilarea cu laser poate viza anumite zone cu precizie şi nu afectează pielea, ceea ce o face ideală pentru zone mici precum buza superioară sau bărbia.
  Viteza - Tratamentele sunt rapide, iar majoritatea sesiunilor durează între 15 şi 60 de minute, în funcţie de suprafaţa tratate.
  Siguranța - Îndepărtarea părului cu laser este sigură atunci când este efectuată de un profesionist calificat.
  Mai puține efecte secundare - Nu există riscul de infecție sau alte complicații asociate cu îndepărtarea părului cu laser.
  Previzibilitate - Te poţi aștepta la rezultate de lungă durată după numai câteva ședințe.

   

  Unde poţi beneficia de tratament pentru epilarea cu laser


  Dacă eşti interesat de epilarea cu laser, asigură-te că te consulţi cu un profesionist calificat. Acesta poate fi găsit în diverse centre de epilare cu laser sau saloane de înfrumuseţare. Epilarea cu laser poate fi folosită pentru a îndepărta părul din aproape orice zonă a corpului, inclusiv de pe față, picioare, brațe, zona bikinilor și axile. Este o alegere populară pentru persoanele care s-au săturat de bărbierit, epilat cu ceară sau de alte metode temporare de îndepărtare a părului.

  epilare brațe cu laser


  Rezultatele îndepărtării părului cu laser sunt de obicei de lungă durată, dar este posibil să fie nevoie de retușuri ocazionale pentru a menține rezultatele. Numărul de tratamente de care vei avea nevoie depinde de o varietate de factori, inclusiv nuanța pielii, culoarea părului și grosimea firelor.

   

  Preţuri pentru epilarea definitivă cu laser


  În general, cei care doresc epilare definitivă cu laser pentru mustaţă, bărbie şi perciuni ar trebui să se aştepte să plătească în jur de 60 lei / şedinţa, pentru faţă în întregime 150 lei / şedinţa, iar pentru axile la 140 lei / şedinţa. Pentru a afla exact cât va trebui să plăteşti pentru a scăpa de părul nedorit de pe anumite zone ale corpului, programează-te la un salon specializat în epilare cu laser şi discută cu un tehnician opţiunile pe care le ai. Uneori, poţi beneficia de reduceri şi oferte atractive.  Prin urmare, dacă eşti interesat de epilarea cu laser, programează acum o întâlnire cu un tehnician de la un centru specializat pentru a discuta opţiunile pe care le ai. În prima şedinţă se va stabili o schemă de tratament şi se va calcula preţul total, astfel încât să ştii exact care este bugetul necesar.
   
  Citeste mai mult
 • Epilare definitivă picioare. Descriere procedură şi preţuri

  Epilare definitivă picioare. Descriere procedură şi preţuri


  Epilarea definitivă cu laser este o procedură care permite eliminarea firelor de păr nedorite de pe o suprafaţă mare a corpului, inclusiv de pe picioare, într-un mod eficient şi sigur.

  epilare picioare cu laser

  Această metodă este potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cea sensibilă, şi poate fi realizată într-o serie de sesiuni scurte, care au loc la interval de câteva săptămâni. In functie de suprafaţă si de densitatea firelor de păr, este nevoie de mai multe sesiuni, numărul acestora putând fi între 4 şi 6 şedinţe. Preţul se poate achita pe şedinţă sau integral, pe tot tratamentul.


   

  Cine poate apela la epilarea definitivă cu laser?


  Epilarea cu laser este o procedură minim invazivă, care nu necesită anestezie şi poate fi realizată într-o clinică de înfrumuseţare sau un salon de epilare cu laser. Procedura nu prezintă riscuri dacă este făcută de un tehnician specializat şi este disponibilă atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Întrucât nu prezintă riscul de iritaţii şi erupţii cutanate şi este mult mia blândă decât epilarea cu ceara sau cu lama, se poate folosi şi de către persoane cu pielea sensibilă.


  salon epilare definitiva cu laser

  Femeile apelează la epilarea cu laser a picioarelor pentru a scăpa de grija părului nedorit, dar şi de firele de păr crescute sub piele. Bărbaţii au şi ei nevoie de această procedură dacă nu doresc să mai aibă păr pe picioare din diverse motive.


   

  Epilarea definitivă cu laser - beneficii şi avantaje


  Epilarea definitivă cu laser este o procedură care permite eliminarea permanentă a părului de pe orice suprafaţă a corpului. Această metodă se bazează pe acţiunea unei raze luminoase asupra foliculilor piloşi, având drept rezultat distrugerea acestora şi împiedicarea regenerării părului.

   

  Beneficiile epilării definitive cu laser sunt multiple şi merită evidenţiate:


  l Precizie şi eficienţă crescută – Epilarea cu laser este o metodă extrem de eficientă, care permite eliminarea definitivă a părului într-un număr minim de şedinţe. Totodată, este o metodă precisă care nu afectează pielea, ci doar firele de păr.

  l Confort – Epilarea cu laser este o procedură relativ confortabilă, care nu necesită anestezie şi nici nu provoacă dureri ca epilarea cu ceară.

  l Siguranţă – Riscurile asociate epilării definitive cu laser sunt minime, iar în majoritatea cazurilor nu există niciun fel de complicaţii.
  Prin urmare, avantajele epilării definitive cu laser sunt evidente, însă trebuie menţionat faptul că această metodă nu este potrivită pentru toate tipurile de piele şi de păr. De exemplu, persoanele cu tenul mai închis la culoare au un risc mai mare de a face arsuri la nivelul pielii. În plus, persoanele cu păr deschis la culoare au nevoie de mai multe şedinţe pentru a obţine rezultate optime.

   

  Epilare definitivă picioare - preţ


  Epilarea definitivă a picioarelor este un proces care poate dura între 4 şi 6 şedinţe, în funcţie de suprafaţa tratată, de densitatea firelor de păr şi de ritmul în care se desfăşoară. Odată ce ai început un tratament, ar trebui să continui până la finalizarea acestuia când rezultatele sunt consolidate pe termen lung.


  procedura epilare definitiva picioare cu laser

  Pentru a afla preţul exact al epilării definitive cu laser a picioarelor, programează o întâlnire cu un tehnician de la un salon. Acesta îţi va putea spune exact de câte şedinţe ai nevoie şi cât te va costa întregul tratament.


  Ca să îţi faci o idee, o şedinţă de epilare cu laser picioare lung costa în jur de 600 lei, iar picioare scurt 340 lei. Totuşi, dacă vei alege să plăteşti întregul tratament care poate consta în 6 şedinţe, vei face economii de până la 1000 lei din preţul total. Mai mult, poţi prinde oferte şi reduceri foarte avantajoase care te vor ajuta să economiseşti şi mai mulţi bani.

  Te așteptăm la clinicile AMAZING SKIN să te informezi despre procedurile de epilare definitivă cu laser și să facem un plan împreună pentru zonele tale de interes. 


   
  Citeste mai mult
 • Cum să scapi definitiv de părul de pe față?

  Cum să scapi definitiv de părul de pe față?

   

  Dacă luăm în calcul standardele de frumusețe din ziua de azi va trebui să fim atenți la multe aspecte. Iar unul dintre acele aspecte este prezența părului pe față, care este un subiect sensibil pentru multe femei. Din fericire, există metode prin care poate fi eliminat părul din zona facială.


  epilare fata definitiva cu laser
   

   

   

  Ce presupune epilarea definitivă cu laser?


  Epilarea cu laser presupune utilizarea unui aparat care furnizează căldură și energie în piele cu scopul de a dezactiva foliculii de păr. Având la bază principiul foto-termolizei, epilarea cu laser elimină progresiv foliculii de păr chiar de la rădăcină fără să afecteze țesuturile adiacente. Mai exact, laserul încălzește părul nedorit la o temperatură de 70-80º C și astfel “topește” rădăcina.

   

  Ce trebuie știut despre epilarea din zona feței?


  Epilarea în zona feței constă în îndepărtarea părului pe zone de dimensiuni reduse, cum ar fi: mustața, bărbia, perciunii, pomeții și zona dintre sprâncene.
  Numărul de ședințe necesare pentru îndepărtarea părului de pe față este de 10-12, pentru că această zonă este cel mai dificil de tratat. Totuși, numărul ședințelor poate să difere de la o persoană la alta, din cauza caracteristicilor diferite.


  epilare faciala cu laser

   

  Înainte și după tratament - recomandări


  Pentru ca procesul de epilare să decurgă fără probleme, va trebui să ții cont de câteva lucruri. În primul rând, înainte de a începe tratamentul va trebui să programezi o consultație în cadrul căreia ți se va verifica istoricul medical și pielea. Înainte cu aproximativ o lună de tratament nu trebuie să îți smulgi părul în niciun fel, asta include epilarea cu ceară, aparatul electric, pasta de zahăr sau pensarea. De asemenea, evită expunerea la soare pentru aproximativ o lună înainte începerii tratamentului. Nu aplica pe piele loțiuni sau creme în ziua tratamentului. Dacă iei medicamente, informează specialistul în epilare.

  Ține cont că după tratament e normal ca pielea să fie puțin roșie și umflată în zona tratată. Nu te expune la soare cel puțin două săptămâni după. Evită dușurile fierbinți și poartă haine lejere confecționate din fibre naturale. Evită să te duci la sală sau să faci efort intens 2-3 zile după tratament pentru că transpirația poate afecta pielea și nu aplica, tot pentru 2-3 zile, creme cosmetice sau parfumuri direct pe piele. 

  fata femeie epilare facială cu laser


  Prezența părului facial are un impact major asupra încrederii de sine. Acum ai la dispoziție metoda potrivită pentru a scăpa de el și pentru a te simți bine în pielea ta.

  Sursa foto: gettyimages.com
  Citeste mai mult
 • Cum să ai cele mai frumoase axile? De ce să alegi epilarea definitivă cu laser în zona subrațului?

  Cum să ai cele mai frumoase axile? De ce să alegi epilarea definitivă cu laser în zona subrațului?

   

  epilat subraț bărbați cu laser  epilare maini cu laser

   

  Îndepărtarea părului cu laser în zona subrațului doare? La urma urmei, pielea din acest loc de pe corp este foarte sensibilă și predispusă la iritații. Aceasta este una dintre întrebările de bază puse de persoanele interesate de îndepărtarea definitivă a părului din această parte a corpului. Epilarea cu laser la subraț este un tratament foarte bun, eficient, care nu doare. Descoperă de ce epilarea definitivă cu laser îți va oferi cele mai frumoase axile!

   

   

  Cine poate beneficia de epilarea cu laser la subraț?


  Pielea netedă de la axile în fiecare zi nu este doar un mare confort, ci și o economisire a timpului și evitarea stresului constant. Epilarea cu laser la subraț este recomandată mai ales persoanelor al căror păr este întunecat, puternic și des. Nu se poate nega faptul că părul din această parte a corpului este exact așa la mulți oameni (de asemenea, la persoanele cu pielea deschisă și părul deschis).
  Pe de altă parte, persoanele care „se bucură” de păr mai puțin intens se pot gândi la epilarea cu laser.  Totuși, trebuie să se aleagă serviciile unei clinici precum https://www.amazingskin.ro/, unde sunt utilizate tehnologii moderne, care elimină complet durerea în timpul tratamentului de îndepărtare a părului de la subraț și care, de asemenea, îndepărtează eficient părul mai deschis.

   

  Beneficii aduse de epilarea cu laser a axilelor


  Epilarea cu laser la subraț este de fapt o soluție bună pentru toată lumea. Merită spus că acest tip de tratament este foarte des folosit de dansatori, sportivi și persoane publice, adică de persoane care expun adesea corpul și nu doresc să simtă stresul părului care crește rapid. Merită adăugat, totuși, că aspectul și estetica sunt un lucru, dar pielea netedă este despre igienă. Este mai ușor să ai grijă de zona axilelor și, în cele din urmă, transpiri mai puțin. Acesta este unul dintre principalele argumente în rândul bărbaților care, după cum se dovedește, vizitează din ce în ce mai des clinicile pentru a profita de  epilarea definitivă cu laser. Cine altcineva ar trebui să se gândească la acest tratament inovator? Cu siguranță persoanele care sunt alergice la produsele cosmetice. 

   

  Este epilarea cu laser la subraț permanentă?


  Cât timp după tratament nu trebuie să îți faci griji? În primul rând, trebuie să știi că un singur tratament nu este suficient - trebuie să efectuezi mai multe ședințe, stabilite în urma unei discuții cu specialistul de la clinică. 
  Perioada de timp în care nu va crește părul după epilarea cu laser la axile și alte părți ale corpului depinde de o anumită persoană și de circumstanțele individuale ale acesteia. Cel mai probabil, însă, va fi posibilă reducerea cu până la 95% din păr, ceea ce este cu adevărat eficient!


  epilare axile cu laser
  Citeste mai mult
 • Metode de epilare picioare – avantaje și dezavantaje

  Metode de epilare picioare – avantaje și dezavantaje

   

   

  Femeile bine îngrijite vor să aibă picioare netede în orice moment. În plus, există în prezent o tendință de epilare a tuturor părților cu păr ale corpului (cu excepția sprâncenelor, a genelor și a capului, desigur).


  epilare picioare definitiva cu laser

  Există multe metode de epilare și alegerea lor depinde de diferite componente: părți ale corpului, sensibilitate la durere, efecte secundare, costuri. Vei descoperi în continuare câteva metode populare, prezentându-le principalele avantaje și dezavantaje.

   

  Lama de ras – o metodă clasică


  Aceasta este o metodă clasică, ale cărei avantaje sunt: ​​viteza, confortul și costul foarte scăzut. Cel mai bine este să scapi de părul de pe picioare imediat după baie sau duș. Înainte de tratament, pe piele trebuie aplicată un produs cosmetic special de ras (săpun, cremă), care va înlătura într-o oarecare măsură iritația. Lamele de ras special concepute pentru femei au o protecție specială împotriva tăieturilor. Ține cont că firele de păr care cresc după epilarea cu lama de ras, sunt mult mai puternice și cresc cam în 2-3 zile.

  epilat picioare   epilat picioare cu laser   

  Crema depilatoare – o metodă ușoară


  Una dintre cele mai ușoare metode este epilarea cu o cremă specială sau cu o spumă. Este o modalitate ușoară pe care o poți încerca în confortul casei tale. În plus, practic nu provoacă iritații - există produse cosmetice dedicate diferitelor părți ale corpului, precum și pielii sensibile. Cremele și spumele pentru îndepărtarea părului nu sunt foarte scumpe, dar principalul lor dezavantaj este necesitatea de a repeta tratamentul la câteva zile.

   

  Epilatorul electric – o metodă dureroasă


  Aceasta este o altă metodă de epilare acasă. Sarcina epilatoarelor electrice este de a îndepărta firele de păr împreună cu rădăcinile, însă această procedură este destul de dureroasă, mai ales în anumite zone mai sensibile. Dezavantajul este că părul va crește după aproximativ 2-3 săptămâni și procedura trebuie repetată. Un alt dezavantaj la aplicarea acestei proceduri este că firele de păr pot să crească sub piele și să provoace inflamații.

   

  Epilarea cu ceară – o metodă complicată


  Pe piață există și ceară sau plasturi de ceară. Plasturii trebuie încălziți, apoi aplicați în direcție creșterii părului. Plasturii, precum epilatoarele electrice, pot să nu prindă firele de păr foarte scurte. Se aplică pe pielea uscată pentru că așa se lipesc bine. Avantajul și dezavantajul totodată acestui tratament este faptul că părul crește din nou după aproximativ 2-3 săptămâni, costul tratamentului nu este mare și metoda se poate folosi acasă. Dezavantajul este că trebuie găsită o modalitate de a încălzi suficient ceara pentru a dizolva eficient părul. Cu ceară rece nu vei face mare lucru. Plasturii de ceară sunt o soluție bună pentru îndepărtarea mustății, a părului de la subraț și a zonei bikinilor. În cazul picioarelor - este o opțiune mult prea laborioasă.

   

  Epilarea cu laser – metoda perfectă


  Datorită tratamentului de îndepărtare a părului cu epilator laser de la https://www.amazingskin.ro/, se poate scăpa de părul nedorit pentru o perioadă foarte lungă de timp, și chiar pentru totdeauna. Epilarea definitivă cu laser este o soluție perfectă, deși poate părea scumpă la început. Dar, dacă se ia în calcul faptul că după câteva tratamente, părul va dispărea pentru o perioadă foarte mare de timp, avantajele acestei metode devin evidente. Cu cât părul este mai gros și mai închis la culoare, cu atât este mai ușor pentru laser să prindă pigmentul( laserul distruge melanina și foliculii de păr împreună cu aceasta). Când se alege această metodă de îndepărtare a părului, se alege confortul de lungă durată și o piele netedă și moale.
  Care este metoda ta preferată de îndepărtare a părului de pe picioare? Sau poate optezi pentru soluții diferite în funcție de ocazie?


  epilare picioare cu laser
  Citeste mai mult
 • Epilarea cu laser, un proces simplu, ușor, fără dureri și cu efecte pe termen lung

  Epilarea cu laser, un proces simplu, ușor, fără dureri și cu efecte pe termen lung

   

   

  Nimănui nu-i face plăcere să treacă prin procesul de îndepărtare a părului din anumite zone ale corpului, iar părul nedorit să reapară în mai puțin de o săptămână sau chiar o zi. Grație evoluției tehnologice, epilarea cu laser face ca acum totul să fie mult mai simplu și să putem beneficia de renunțarea completă la epilatul clasic.

  Epilarea cu laser poate părea o alegere extremă când vine vorba despre a scăpa de părul nedorit de pe corp, însă există câteva motive care te-ar putea convinge să te gândești serios să o abordezi. 

   

  Epilarea cu laser te ajută să eviți alte metode dureroase și care necesită mai mult timp

   

  Indiferent de metoda de epilare pe care obișnuiești să o folosești, fie că este vorba de utilizarea aparatului de ras, de epilatul cu ceară sau cu creme depilatoare, oricare dintre acestea sunt fie incomode, fie consumatoare de timp sau chiar dureroase. Dacă iei în calcul timpul petrecut pentru a le aplica, banii cheltuiți și energia consumată pentru a îndepărta părul de pe corp în toate aceste moduri, epilarea cu laser devine o idee cu mult mai acceptabilă în ceea ce privește costul și efortul de orice natură investit în acest procedeu. 

  Folosești zilnic aparatul de ras? Te epilezi cu ceară în fiecare săptămână? Cu siguranță va fi mult mai comod și mai relaxant să petreci câte o jumătate de oră, o dată la câteva săptămâni, într-o clinică specializată ce oferă servicii de epilare cu laser, pentru a scăpa de părul nedorit fără durere și într-un mod eficient

   

  Epilarea cu laser are rezultate de lungă durată

   

  Unul dintre cele mai convingătoare argumente pentru care cele mai multe persoane aleg epilarea cu laser este faptul că această metodă oferă rezultate eficiente pe termen lung. Deși fiecare persoană este diferită, de cele mai multe ori, cei care aleg să beneficieze de acest tip de tratament cosmetic au parte de rezultate semnificative și de durată de îndepărtate a părului de pe picioare, axile, față, piept, spate și de pe tot corpul, în general.   

  Chiar dacă epilarea cu laser nu înseamnă în mod obligatoriu îndepărtarea permanentă a părului de pe corp, căci corpul tău va încerca în mod natural să îl regenereze, vei constata că ritmul de creștere a acestuia încetinește semnificativ, iar consistența sa va fi cu mult mai redusă. Și, timp de câteva luni până la un an după tratamentul de epilare cu laser, poți avea certitudinea că vei petrece acest interval de timp fără a avea păr pe corp.

   

   

  Epilarea cu laser se poate face iarna pentru a te pregăti de vară


  Deși procedura de epilare cu laser se poate efectua în orice moment din an, expunerea la soare a pielii după ce a fost supusă acestui tratament nu este recomandată, ceea ce face ca iarna să fie momentul oportun pentru a-l începe. Astfel, vei avea parte de o piele netedă și fină exact înainte de începerea sezonului estival. 

   

  Poți oricând îndepărta părul de pe corp între ședințele de epilare cu laser


  Spre deosebire de epilarea cu ceară sau folosirea cremelor speciale, pentru procedura de epilare cu laser nu este nevoie să lași părul de pe corp să crească pentru a avea efect. În acest caz, este chiar indicat să utilizezi aparatul de ras pentru a îndepărta părul înaintea unei sesiuni de tratament, căci rasul nu afectează rădăcina firului de păr și permite laserului să acționeze mai eficient. 


  epilare picioare cu laser   epilare brațe definitiva cu laser


   

  Epilarea cu laser te poate ajuta să economisești bani


  Prețul unui tratament de epilare cu laser este, în zilele noastre, considerabil mai accesibil decât înainte, ceea ce nu putem spune despre costurile periodice și permanente pe care le presupun metodele clasice de epilare cu efect temporar. Odată aplicat tratamentul inițial de epilare cu laser, acesta se continuă cu sesiuni de întreținere care au loc extrem de rar spre deloc, ceea ce se traduce prin economii considerabile de bani, dar și de timp.

  Îndepărtarea părului nedorit de pe corp prin epilarea cu laser îți redă libertatea, îți crește stima de sine și te ajută să eliberezi timp prețios altminteri investit în proceduri cosmetice, de care ai atât de multă nevoie. Imaginează-ți, doar, cum ar fi dacă nu ar mai trebui să-ți mai faci griji tot timpul că trebuie să te epilezi. Este argumentul suprem pentru care epilarea cu laser poate fi soluția potrivită pentru tine!

  Vrei să afli mai multe despre eficiența tratamentelor de epilare cu laser? Programează-te chiar acum pentru o consultație gratuită la
  Amazing Sking – Laser Hair Removal


  clinica epilare definitiva cu laser
  Citeste mai mult
 • Cea mai eficientă metodă de epilare inghinală la femei!

  Cea mai eficientă metodă de epilare inghinală la femei!

   

  Epilarea cu laser a locurilor intime este o procedură tot mai dorită. Epilarea părților intime ajută la menținerea pielii netede pentru o lungă perioadă de timp, fără a fi nevoie de repetarea tratamentelor. Cum arată epilarea cu laser a părților intime? Este dureroasă procedura? Și de ce este cea mai eficientă metodă de epilare inghinală?

   

  Cum arată epilarea cu laser a părților intime?  epilare linie bikini cu laser

  Epilarea cu laser realizată într-o clinică precum https://www.amazingskin.ro/ este cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului din zonele intime. Tratamentul presupune deteriorarea structurii părului și se efectuează cu un laser ale cărui raze luminează părul dermei fără a deteriora pielea normală. Nu numai bulbul de păr este deteriorat, ci și tulpina și rădăcina, ceea ce face ca riscul de apariție a firelor de păr noi să fie mult redus.


  femeie bikini expusa la soare - epilare inghinala


  În funcție de cantitatea și densitatea părului, epilarea părților intime se realizează cu o serie de tratamente. Unul dintre ele durează de obicei câteva minute. Uneori, poate dura până la jumătate de oră. 

   

  Este dureroasă epilarea inghinală cu laser?


  Persoanele care nu au optat până acum la epilarea cu laser și încep să se gândească la asta, se întreabă dacă tratamentele sunt dureroase. Răspunsul este NU! Datorită laserului care este echipat cu un sistem inteligent de răcire. 
  Datorită acestui fapt, pacienții practic nu simt impactul laserului, chiar dacă tratamentele sunt realizate în părți sensibile ale corpului. Unele femei pot simți doar un ușor disconfort în timpul epilării. Într-o astfel de situație, pot fi aplicate creme anestezice sau comprese răcoritoare pentru a elimina acea senzație.

   

  Cum te pregătești pentru epilarea inghinală cu laser?


  Epilarea cu laser a zonei intime este o procedură care necesită pregătire fizică. Pentru a reduce durerea în timpul procedurii, poți urma câteva sfaturi care vor îmbunătăți cu siguranță confortul:
  • Nu expune părțile intime la lumina soarelui și la razele ultraviolete până la 4 săptămâni înainte de epilare.
  • Nu utiliza autobronzant cu 3 săptămâni înainte de procedură.
  • Nu utiliza preparate de bărbierit cu până la 2 săptămâni înainte de epilare.
  • Întrerupe consumul de ceaiuri de gălbenele, sunătoarea și ceaiurile de slăbit.

  femeie bikini epilata inghinal cu laser

   
  În plus, corpul trebuie să fie pregătit corespunzător pentru îndepărtarea părului cu laser, adică spală bine părțile care urmează să fie tratate. Nu folosi produse cosmetice parfumate, adică deodorante, loțiuni sau creme. Pielea trebuie degresată. Mai mult, nu este recomandat să consumi alcool cu o zi înainte de epilarea cu laser.

   

  Epilarea cu laser – avantaje și beneficii


  Îndepărtarea părului în zonele intime este o procedură care aduce multe beneficii. Atâta timp cât pacientul este pregătit corespunzător și nu neglijează anumite aspecte. Îndepărtarea părului în locuri intime cu laser are următoarele avantaje:
  • Nu apar efecte secundare în urma procedurii.
  • Nu irită pielea.
  • Femeile și bărbații pot opta pentru epilarea inghinală cu laser.
  • Pielea netedă durează mult timp.
  • Procedura este efectuată de profesioniști.
  • Economisești timp.
  • Tratamentele sistematice de epilare îți permit să uiți de aparatul de ras.
  • Epilarea cu laser oferă confort, încredere și satisfacție.
   

  Epilarea inghinală nu mai este un subiect tabu!


  În trecut, epilarea în zona locurilor intime era prost percepută de public. În unele țări, a existat chiar o legendă că părul din această zonă protejează împotriva sarcinii. Astăzi, din fericire, vremurile s-au schimbat și multe femei decid să se supună procedurii, care este necesară nu numai din cauza valorii sale estetice, ci și din cauza igienei. Părul în exces provoacă un miros neplăcut și nici nu este foarte ușor de îngrijit această zonă dacă există mult păr.
  Epilarea cu laser îți permite să scapi de problemă. De asemenea, alte metode, precum lama de ras, vor provoca iritații, arsuri și fire de păr încarnate. Merită să uiți miturile din trecut și să optezi pentru epilare într-o clinică profesională. Numai așa te poți bucura de o piele netedă și un confort deplin!

  Surse foto: gettyimages.com

   
  Citeste mai mult
 • Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă cu laser

  Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă cu laser


  Îndepărtarea permanentă a părului corporal a devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai populare și solicitate proceduri cosmetice din întreaga lume. Datorită tehnologiilor avansate cu laser disponibile în zilele noastre, acum nu mai este necesar să apelezi la metodele vechi de epilare ce produc un disconfort semnificativ și care necesită o întreținere constantă.

   

  epilare definitivă cu laser
   

  Ce înseamnă epilarea definitivă cu laser?


  Epilarea cu laser este o tehnică neinvazivă, care folosește o lumină foarte concentrată ce pătrunde în foliculii de păr și inhibă creșterea acestora. În timpul unei sesiuni de tratament, fasciculul de lumină pătrunde prin piele și țintește selectiv melanina din firele de păr. Pigmentul absoarbe energia luminii, care se transformă în căldură și distruge în mod eficient părul nedorit. 
  După un tratament de epilare cu laser, părul corporal nu va mai crește la loc pentru o perioadă lungă de timp, iar în unele cazuri, nu va mai crește niciodată din cauza daunelor provocate fiecărui folicul de păr în parte. Tratamentul este, de regulă, potrivit pentru persoanele cu ten deschis și păr închis la culoare, dar se pot obține rezultate de calitate și în alte situații, atunci când este utilizată tehnologia de ultimă generație. 

   

  Care sunt beneficiile unui tratament de epilare definitivă cu laser?


  Epilarea cu laser este asociată cu o serie de beneficii, mai ales dacă comparăm această tehnică cu alte metode de epilare. Iată, mai jos, o listă cu unele dintre cele mai importante beneficii pe care le poți obține în urma unui tratament de epilare definitivă cu laser.
   

  Procedură precisă și exactă

  Atâta vreme cât tratamentul este aplicat de un specialist, razele de lumină operează cu o precizie exactă în ceea ce privește țintirea părului nedorit. Un tratament profesionist înseamnă, de asemenea, că pielea ce înconjoară foliculul de păr rămâne intactă și nevătămată. 

  epilare faciala cu alser

   

  Rezultate de lungă durată

  Spre deosebire de celelalte metode tradiționale de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea cu ceară sau prin utilizarea aparatului de ras, în urma cărora părul crește la loc în câteva zile sau în câteva săptămâni, efectele epilării cu laser pot dura de la câteva luni la câțiva ani. Iar atunci când părul crește din nou, acesta va fi mai puțin aspru, precum și mai puțin vizibil sau, în cazul anumitor persoane, nu va mai crește niciodată.

   

  Reducerea firelor încarnate

  Firele de păr încarnate apar, de obicei, în urma epilării cu ceară sau cu aparatul de ras, deoarece părul a fost îndepărtat în mod neuniform. Acestea apar atunci când părul crește înapoi pe sub piele sau se prezintă sub forma unor umflături mici și roșii, ce pot provoca mâncărimi și dureri. Uneori se pot infecta și necesită tratamente cu creme sau tablete cu antibiotic. Epilarea cu laser distruge foliculii, împiedicând creșterea de noi fire și, prin urmare, prevenind apariția firelor de păr încarnate. Fiind un tratament cu efect pe termen lung, această problemă dispare, practic, definitiv din viața ta. 

   

  Piele tonifiată și mai fină

  Epilarea cu laser îți va lăsa pielea mai moale și mai mătăsoasă. De asemenea, această procedură oferă rezultate excelente și în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului și a gradului de tonifiere a pielii.

  epilare definitiva cu laser

   

   

  Nu trebuie să aștepți să crească părul

  Spre deosebire de epilarea cu ceară, epilarea cu laser poate fi efectuată chiar dacă părul de pe corp este încă foarte scurt. Ceea ce înseamnă că nu este necesar să aștepți ca părul să crească de la o ședință la alta și, astfel, vei avea parte de o piele netedă în permanență.
   

   

  Eficiență din punct de vedere al costurilor

  Odată ce optezi pentru un tratament de epilare definitivă cu laser, nu va mai fi nevoie să-ți încarci bugetul cu cheltuieli suplimentare pe produse cosmetice precum creme depilatoare, aparate de ras, sesiuni de epilare cu ceară sau alte metode folosite anterior în acest sens. Chiar dacă costul inițial al unui astfel de tratament este mai mare, faptul că eficiența acestuia se menține luni de-a rândul sau chiar ani, înseamnă că vei face economii semnificative de bani, pe care altminteri i-ai fi cheltuit periodic pe proceduri obișnuite de epilat. 

   

  Întreținere redusă

  După finalizarea unui tratament de epilare definitivă cu laser, care durează, în medie, între 4 și 6 săptămâni, se intră în ceea ce se numește faza de “retușare”. Acest lucru înseamnă că vei avea nevoie de 2 până la 3 ședințe de întreținere pe parcursul unui an.

    

  Cât de sigură este epilarea definitivă cu laser?


  Îndepărtarea părului cu laser este, în general, sigură și eficientă pentru majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, epilarea definitivă cu laser este 100% sigură doar atunci când un tehnician autorizat efectuează procedura. 
  Sistemele actuale de epilare cu laser sunt concepute pentru a oferi o experiență cosmetică cât mai confortabilă. Procedura în sine este una nedureroasă, însă acest lucru depinde în cea mai mare măsură de gradul de toleranță și de sensibilitate al fiecărei persoane în parte. Cea mai frecventă senzație resimțită în timpul procedurii este o ușoară ciupitură, care durează doar câteva secunde și care, în general, încetează atunci când echipamentul de epilare cu laser se oprește. 

  epilare definitiva cu laser in clinica AMAZING SKIN
   

  Pentru ce zone ale corpului este potrivită epilarea definitivă cu laser?


  Epilarea definitivă cu laser poate fi aplicată în siguranță pe aproape toate părțile corpului. 

   

  Picioare și linia bikini

  Acestea sunt zonele corpului pentru care se solicită cel mai frecvent un tratament de epilare definitivă cu laser, mai ales în sezonul estival, atunci când epilarea devine o necesitate zilnică, pentru a beneficia de lejeritatea de a îmbrăca costume de baie, fuste, rochii sau pantaloni scurți. 

  epilare inghinala definitiva cu laser

   

  Brațele și zona axilelor

  Pentru persoanele cu păr corporal închis la culoare, anumite articole de îmbrăcăminte pot deveni mai delicat de purtat. Astfel, femeile și bărbații cu fire de păr neobișnuit de groase și închis la culoare pe brațe și în zona axilelor pot beneficia enorm de pe urma tratamentelor de epilare definitivă cu laser.

  epilat axile definitiv cu laser

  Utilizarea excesivă a aparatelor de ras la subraț, spre exemplu, face ca această zonă să fie mai predispusă la creșterea firelor de păr pe sub piele, chisturi sau leziuni. În urma unui tratament de epilare definitivă cu laser, foliculii de păr sunt distruși, iar porii se închid lăsând în urma lor o piele netedă și plăcută la atingere. 

   

  Spate și piept

  Pentru bărbații care preferă o zonă a pieptului și a spatelui netedă, lipsită de fire de păr, epilarea cu laser este, fără doar și poate, un serviciu personalizat rapid și eficient. 

  epilat spate si piept barbati cu laser

   

   

  Față

  Părul de pe față este dificil de ascuns și mereu vizibil. Cu siguranță, nimeni nu-și dorește să atragă atenția asupra sa prin prezența părului facial de culoare închisă deasupra buzei superioare, pe obraji sau în zona perciunilor. Acest aspect neatrăgător poate, de asemenea, dăuna semnificativ stimei de sine. Epilarea cu laser poate elimina părul nedorit din zona feței, astfel încât totul să pară cât mai natural.

   

  Este epilarea cu laser permanentă?


  Printr-un tratament de epilare cu laser se reduce semnificativ ritmul de creștere a părului corporal. Pe anumite zone de pe corp părul nu va mai crește deloc, în timp ce pe altele este posibil să mai fie nevoie de întreținere din când în când. După fiecare sesiune de întreținere, creșterea părului se va reduce și mai mult și, astfel, vei avea nevoie de din ce în ce mai puține vizite la specialist. 


  salon epilare definitiva cu laser

   

  Cât durează un tratament de epilare definitivă cu laser?


  Răspunsul la această întrebare depinde de zona pe care dorești să aplici un tratament de epilare cu laser, de cantitatea de păr pe care o ai, dar și de alți factori relevanți precum contrastul dintre nuanța pielii tale și culoarea părului. Deoarece părul crește în cicluri, nu este posibilă îndepărtarea totală a acestuia după o singură ședință de epilare cu laser. De obicei, se recomandă o serie de sesiuni inițiale pentru a elimina tot părul din zona dorită, pentru a obține pielea netedă pe care ți-o dorești. 
  Durata unei ședințe de epilare cu laser depinde de mărimea zonei tratate. Pe o suprafață mică, cum ar fi buza superioară, tratamentul poate dura numai câteva minute. Pe suprafețe mai mari, precum spatele sau picioarele, o sesiune de tratament poate dura între 60 și 90 de minute. 
  Numărul de ședințe de epilare cu laser este determinat, de asemenea, de zona de pe corp care urmează a fi tratată. Pentru picioare, linia bikini și axile ar putea fi nevoie de 6 astfel de ședințe. Alte zone, cu o activitate hormonală mai intensă, ar putea necesita 8 ședințe. De regulă, ședințele de epilare cu laser se efectuează la intervale de 4-6 săptămâni pentru a reduce creșterea părului într-un mod cât mai eficient. 

   

  Cine poate efectua tratamente de epilare definitivă cu laser?


  Numai persoanele instruite și certificate pentru a opera dispozitive de tratament cosmetic cu laser ar trebui să efectueze o astfel de procedură. Chiar dacă procedura este una non-chirurgicală, este necesar ca aceasta să fie realizată de un profesionist atent și calificat pentru ca tu să ai parte de cele mai bune rezultate și să fii în siguranță.
  Amazing Skin – Laser Hair Removal îți oferă servicii excelente prestate de terapeuți instruiți și certificați, cu ajutorul celei mai avansate tehnologii cu laser. Specialiștii Amazing Sking au pregătirea, îndemânarea și experiența necesare pentru a oferi clienților rezultate de înaltă calitate, cu accent pus pe siguranța clienților. Aceștia îți pot crea un plan de tratament personalizat, care să se încadreze atât în obiectivele tale estetice, cât și în bugetul tău. 
  Alegerea de a scăpa de părul nedorit printr-un tratament de epilare definitivă cu laser este, bineînțeles, o decizie personală. Pentru a afla mai multe despre cum poți beneficia de pe urma unui astfel de tratament, solicită o programare online, iar unul dintre specialiștii Amazing Skin te va îndruma către cele mai potrivite soluții pentru tine!

   
  Citeste mai mult
 • Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine

  Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine

   

   

   

   

  epilare faciala cu laser    zambet femeie dupa epilare definitiva facială cu laser

   

   

  O parte din femei se luptă cu problema părului facial excesiv, în special pe buza superioară și pe bărbie. Această problemă poate afecta foarte puternic calitatea vieții unei femei, bunăstarea ei și încrederea în sine. Epilarea nu are doar o valoare estetică, ci îți permite să ai mai bine grijă de igienă și sporește confortul vieții. Datorită celei mai moderne metode – epilarea cu laser - acum poți scăpa definitiv aproape 100% de părul nedorit de pe corp.

   

  Ce este îndepărtarea cu laser a părului facial excesiv?


  Îndepărtarea părului facial cu laser este pur și simplu iradierea unei anumite părți a feței cu un fascicul blând de lumină laser. Acest fascicul pătrunde în piele în foliculul de păr, unde este absorbit de melanină. Ca urmare, rădăcina părului este complet distrusă, astfel încât părul încetează să crească. 
  Pielea și țesutul nu sunt afectate în niciun fel în timpul epilării cu laser. Pacientul nu este amenințat cu arsuri, doar o ușoară înroșire poate apărea pe pielea mai sensibilă, dar acest lucru este destul de normal. 
  Tratamentul de îndepărtare a părului facial cu laserul, la clinica https://www.amazingskin.ro/epilare-fata este recomandat în primul rând celor care s-au săturat de metodele standard de a scăpa de părul în exces. 


  epilare cu laserul pe fata
   

  De ce merită epilarea facială cu laser?


  În continuare sunt prezentate patru dintre cele mai importante motive pentru care această procedură de îndepărtare a părului facial cu laserul merită. Aceste argumente sunt:
  • Confort în orice situație: te vei simți bine în orice moment. Fie în sarcinile zilnice, fie în situații individuale cu un partener. Pielea netedă îți va oferi încredere în sine. 
  • Vei economisi timp: petreci mult timp pentru a scăpa de părul nedorit în timpul lunii. Datorită unor astfel de tratamente, vei putea economisi acest timp și îl vei petrece făcând altceva. Câteva tratamente și vei avea liniște sufletească cu părul care nu va mai apărea pentru o lungă perioadă de timp. Vei economisi bani: vei cheltui mai mulți bani o singură dată, dar vei beneficia de ei timp de mulți ani. Gândește-te câți bani cheltuiești la fiecare câteva zile folosind diferite metode pentru a scăpa de păr. 
  • Gata cu iritația după ras: epilarea tradițională provoacă multă roșeață și decolorare a pielii. Nu mai trebuie să te chinui cu asta. Epilarea cu laser elimină complet această problemă.
  Sper că acum știi ce să faci pentru a-ți face viața mai ușoară. Epilarea cu laser îți va spori confortul și îți va crește încrederea în tine în orice moment sau situație!

  epilare pe fata cu laserul , procedura de epilare definitiva
   
  Citeste mai mult
 • În ce anotimp se recomandă epilarea definitivă cu laser?

  În ce anotimp se recomandă epilarea definitivă cu laser?  epilare cu laser pe picioare
   

   

  Epilarea cu laser este un vis devenit realitate dacă îți dorești să ai o piele netedă - fără iritații și fără necesitatea de a folosi constant aparate de ras obișnuite. Pentru a scăpa de părul nedorit, trebuie efectuate o serie de ședințe. Cel mai bine este să începi întregul proces în lunile de toamnă/iarnă sau să ții cont de recomandările specialiștilor pentru fiecare perioadă a anului.


   

  Îndepărtarea părului cu laserul – efecte la care te poți aștepta


  Pentru a înțelege esența epilării cu laser, este necesar de menționat că melanina prezentă în piele, adică un grup de pigmenți răspunzători pentru culoarea sa, absoarbe fasciculul laser și îl transformă în căldură. Căldura, la rândul său, dăunează termic celulelor firului de păr și oprește definitiv creșterea acestuia.

  procedura epilare definitiva cu laser pe picioare

  epilare cu laser pe glezne femeie
    

  Datorită unei serii de tratamente cu fascicul laser, problema părului nedorit dispare. Dacă mergi la o clinică profesionistă pentru epilare, nu trebuie să îți faci griji pentru dureri. Dispozitivele laser cu tehnologie avansată, de cea mai înaltă calitate funcționează pe baza sistemului de răcire a pielii și a tehnologiei de îndepărtare a părului fără durere. Disconfortul dispare, iar după tratament, nu trebuie să îți faci griji pentru iritații.

  epilat axila cu laser

  epilat picioare cu laser
    

   

  Epilarea cu laser – în ce perioada a anului se poate face?


  Toate tratamentele cu laser ar trebui efectuate fie în perioada în care soarele nu este prezent, fie cu precauție extremă și utilizând protecție solară. Ținând cont de faptul că epilarea cu laser necesită mai multe serii/ ședințe (părul se află în diferite stadii de creștere, deci un tratament unic nu va fi eficient) - cel mai bine este să începi să vizitezi cabinetul în perioada de toamnă și iarnă. Datorită acestui fapt, poți fi sigură că, în primul rând - vei reuși până la vară, și în al doilea rând - corpul nu va fi expus la radiații solare puternice.

  Specialiștii menționează pe baza experienței lor că cele mai căutate perioade, în funcție de zona corpului unde se dorește procedura de epilare cu laser, sunt:
  • În zona axilelor și pe picioare: mai – iulie
  • În zona inghinală: iunie – iulie
  • În zona facială: decembrie - ianuarie și martie - mai
  • Epilarea cu laser în cazul bărbaților: mai – august
  Acest lucru nu înseamnă că acestea sunt cele mai bune perioade pentru epilarea definitivă cu laser în zona respectivă – sunt doar bazate pe solicitările clienților.  Ideal ar fi ca procedura de epilare definitivă cu laser în zona picioarelor de exemplu, să fie începută toamna, astfel încât până în primăvară să fie și finalizată.  Dar fiecare client are planurile lui, noi echipa AMAZING SKIN suntem aici să vă recomandăm, însă deciziile finale sunt ale clienților.

  epilare definitiva cu laser in salon

   

  Ce să reții când mergi la clinică pentru un tratament de îndepărtare a părului cu laser?


  Specialistul te va familiariza cu lista de contraindicații pentru procedură. Cele mai importante dintre ele includ bronz proaspăt (laserul într-o astfel de situație poate provoca iritații), utilizarea de medicamente foto-sensibilizante, sarcina și alăptarea sau unele boli de piele.

  După fiecare tratament, trebuie să fie respectate recomandările, printre care: protejarea zonelor epilate cu protecție solară, nefolosirea solarelor, piscinelor sau saunelor și limitarea efortului fizic.

  Cu toate acestea, acesta nu este un preț prea mare de plătit pentru a scăpa de părul nedorit. Pielea netedă și fină oferă un confort deosebit, datorită căreia ești mai încrezătoare în propriile forțe și îți recapeți încrederea în tine.

  Noi, echipa AMAZING SKIN credem în calitate și te așteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
  Încredere, Siguranță, Experiență.

  Sursă foto: gettyimages.com
    
  fata in salon la epilare definitiva cu laser    fata in salon de epilare definitiva cu laser
  Citeste mai mult
 • De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser?

  De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser?   

   

   

  epilare definitiva axila barbati cu laserul

   

   

  Standardele de frumusețe din ziua de astăzi sunt cu mult diferite față de cele care existau în urmă cu doar câțiva ani. Așa că din ce în ce mai mulți bărbați au început să apeleze la anumite proceduri sau tratamente pe care în trecut le utilizau doar femeile. Exact acesta este cazul procesului de epilare definitivă cu laser la care se supun tot mai mulți bărbați.


   

  Ce presupune procedura de epilare definitivă cu laser?


  Epilarea definitivă cu laser este un proces în care un aparat cu tehnologie laser este utilizat cu scopul de a vă dezactiva foliculii de păr. Având la bază principiul foto-termolizei, epilarea definitivă cu laser vă ajută la eliminarea progresivă a foliculilor de păr chiar de la rădăcină, fără să afecteze în vreun fel țesuturile adiacente. În timpul ședinței, laserul vă încălzește părul nedorit la o temperatură de 70-80º C și astfel reușește să topească rădăcina. 

  Epilarea definitivă este un tratament foarte sigur și eficient. În funcție de tipul de piele pe care îl aveți se vor seta diferite lungimi de undă ale laserului. Înainte de efectuarea procedurilor părul vă va fi verificat pentru a se stabili dacă este potrivit pentru tratament.

    

  Ce beneficii are epilarea definitivă cu laser pentru bărbați?


  Dacă firele de păr în piele sau părul de pe spate, piept sau umeri vă creează disconfort, atunci vă recomandăm să luați în calcul epilarea definitivă cu laser. Această procedură de epilare se poate aplica pe orice persoană, indiferent de sex, culoarea pielii sau pilozitate. De fapt cu cât firele de păr sunt mai negre și mai groase, cu rădăcina vizibilă, cu atât reușita procesului de epilare definitivă cu laser este de succes.


  epilare definitiva cu laser barbati pe piept 

   epilare definitiva cu laser barbati spate

  Beneficiile epilării definitive sunt clare. Un prim beneficiu este reducerea considerabilă a firelor de păr și eliminarea completă a firelor încarnate în piele. Un al beneficiu este că în urma tratamentului pielea va fi mai netedă și mai catifelată și nu vor mai exista erupții cutanate. Nu în ultimul rând, rezultatele sunt ușor de întreținut, iar starea de bine vă va însoți tot timpul.


  epilare barbati axila cu laser

  Ciclul de creștere al firelor de păr este format din 3 faze: anagen, catagen si telogen iar durata lor variază de la persoană la persoană. Tratamentul de epilare definitivă cu laser este eficient doar in faza ANAGENĂ a creșterii firului de păr, atunci când firul este încă atașat de rădăcină. În aceasta fază, firul de păr conduce lumina laserului în rădăcină, astfel distrugând-o. Niciodată nu știm exact in ce fază de creștere sunt firele de păr si niciodată ele nu sunt toate în aceeași fază! De aceea sunt necesare mai multe ședințe de tratament!

  Dacă toate firele de păr ar crește in același timp și am ști exact când sunt în faza Anagenă, ar fi necesară o singură ședință pentru a elimina tot părul. Veți putea observa în timp, o ușoară regenerare a firelor de păr după încheierea tratamentului. Din acest motiv sunt recomandate mai multe ședințe pentru aceași zonă.  

  Tratamentele la care în trecut apelau numai femeile au început să devină din ce în ce mai căutate și de bărbați. Și e de înțeles, ținând cont de faptul că standardele de frumusețe s-au schimbat de-a lungul timpului. Epilarea definitivă ajută bărbații să elimine părul nedorit de pe anumite suprafețe ale corpului și astfel să se simtă mai confortabil în pielea lor și mai încrezători.

  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
  Încredere, Siguranță, Experiență.

  Sursă foto: gettyimages.com
  Citeste mai mult
 • 5 lucruri mai puțin știute despre epilarea definitivă cu laser

  5 lucruri mai puțin știute despre epilarea definitivă cu laser

   

  Epilarea definitivă este procesul prin care se elimină foliculii de păr de la nivelul pielii, cu ajutorul unei unde laser. Spre deosebire de metodele clasice, epilarea cu laser elimină definitiv foliculii de păr, astfel că aceștia nu mai produc un alt fir de păr așa cum se întâmplă în cazul epilatului clasic cu creme sau aparate de ras.


  Epilarea definitivă cu laserul este o metodă complet sigură, poate fi aplicată și pe pielea bronzată și nu prezintă contraindicații în comparație cu alte metode. Cel mai mare avantaj al epilării definitive cu laser este faptul că nu există riscul apariției foliculitei. 

   

   

  procedura epilat definitiv cu laser

   

  Cât durează o ședință de epilare definitivă și de câte ședințe am nevoie?


  Durata unei ședințe diferă în funcție de mărimea zonei epilate, de exemplu, zonele mici precum axila sau mustața durează aproximativ 15 minute, în timp ce pentru zone mari precum picioarele trebuie alocate aproximativ 60 de minute. Marele avantaj al acestei metode de epilare cu laser este acela că pilozitatea dispare complet în câteva ședințe, fiind nevoie doar de o întreținere la jumătate de an sau chiar mai rar. Dacă ne referim la timpul dintre ședințe, în cazul lamei de ras părul reapare în 2-3 zile, în cazul cremei epilatoare în 1-2 săptămâni, în cazul epilatului cu ceară în 3-4 săptămâni, în timp ce efectul epilării definitive cu laser este permanent.

   

  Epilarea definitivă prezintă efecte adverse sau riscuri?


  Răspunsul este cu siguranță: Nu! Epilarea definitivă nu prezintă efecte adverse sau alte riscuri ca în cazul altor metode de îndepărtare a părului nedorit din diferite zone ale corpului. Există câteva cerințe de pregătire și câteva sfaturi și recomandări de îngrijire ulterioară, iar dacă acestea vor fi respectate nu există riscuri. De asemenea, prima ședință constă într-o întâlnire cu un terapeut cu care vei putea discuta despre obiectivele tratamentului, despre cum funcționează tratamentul și alte recomandări.

    epilat cu laser pe picioare    epilare faciala cu laser

   

  Epilarea definitivă ajută la eliminarea foliculitei și a firelor de păr încarnate?


  Foliculita se manifestă prin iritații ale pielii sau prin apariția unor puncte roșii la nivelul firelor de păr și apare atât la femei, cât și la bărbați. Dacă nu este tratată la timp poate duce la afecțiuni mai grave. Cu ajutorul epilării definitive se elimină riscul foliculitei, deoarece tratamentul duce la eliminarea foliculilor de păr din piele. Firele de păr încarnate afectează foarte mulți oameni și cauzează dureri din cauza inflamațiilor la fiecare epilare. Cea mai bună metodă de a scăpa de firele încarnate este epilarea definitivă cu laser, alte metode precum îndepărtarea cu ajutorul unei pensete a acestor fire de păr nefiind recomandate pentru că ar putea să afecteze țesutul. 

   

  Funcționează la toate persoanele, indiferent de culoarea pielii sau de pilozitate?


  Epilarea definitivă funcționează în cazul tuturor persoanelor, indiferent de sex, culoarea pielii sau pilozitate. Chiar dacă pielea este bronzată, firul de păr este fin și blond sau brunet și gros, sau tenul este închis sau deschis, tratamentul are efectul dorit. Trebuie ținut cont de faptul că numărul de ședințe și rezultatele variază de la persoană la persoană și sunt influențate și de alți factori precum adâncimea rădăcinii, statusul hormonal și vârsta clientului. 

  epilare definitiva brate cu laser


   

  Tratamentul epilării cu laser este dureros?


  Procedura de îndepărtare a firelor de păr cu laserul poate produce un anumit disconfort în funcție de zonă dar în general, oamenii descriu senzația ca niște pișcături. În orice caz, specialiștii ajustează setările laserului în funcție de fiecare persoană, astfel încât tratamentul să fie cât mai confortabil. 
  Epilarea definitivă cu laser este o soluție foarte bună pentru persoanele care vor să scape de părul din anumite zone. Datorită avantajelor incontestabile și a standardelor moderne de frumusețe, epilarea cu laser atrage din ce în ce mai multe persoane.

   
   
  Citeste mai mult


 • Urmareste-ne pe retelele de socializare
 • Aboneaza-te la newsletter
© 2022. Site realizat cu SkyNetCMS ( Sky Net Content Management System ) SkyNet CMS .un produs al Rugnis International SRL