Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine

O parte din femei se luptă cu problema părului facial excesiv, în special pe buza superioară și pe bărbie. Această problemă poate afecta foarte puternic calitatea vieții unei femei, bunăstarea ei și încrederea în sine. Epilarea nu are doar o valoare estetică, ci îți permite să ai mai bine grijă de igienă și sporește confortul vieții. Datorită celei mai moderne metode – epilarea cu laser – acum poți scăpa definitiv aproape 100% de părul nedorit de pe corp.

Ce este îndepărtarea cu laser a părului facial excesiv?

Îndepărtarea părului facial cu laser este pur și simplu iradierea unei anumite părți a feței cu un fascicul blând de lumină laser. Acest fascicul pătrunde în piele în foliculul de păr, unde este absorbit de melanină. Ca urmare, rădăcina părului este complet distrusă, astfel încât părul încetează să crească. 
Pielea și țesutul nu sunt afectate în niciun fel în timpul epilării cu laser. Pacientul nu este amenințat cu arsuri, doar o ușoară înroșire poate apărea pe pielea mai sensibilă, dar acest lucru este destul de normal. 
Tratamentul de îndepărtare a părului facial cu laserul, la clinica AMAZING SKIN  este recomandat în primul rând celor care s-au săturat de metodele standard de a scăpa de părul în exces. 

De ce merită epilarea facială cu laser?

În continuare sunt prezentate patru dintre cele mai importante motive pentru care această procedură de îndepărtare a părului facial cu laserul merită. Aceste argumente sunt:

1. Confort în orice situație: te vei simți bine în orice moment. Fie în sarcinile zilnice, fie în situații individuale cu un partener. Pielea netedă îți va oferi încredere în sine. 
 
2. Vei economisi timp: petreci mult timp pentru a scăpa de părul nedorit în timpul lunii. Datorită unor astfel de tratamente, vei putea economisi acest timp și îl vei petrece făcând altceva. Câteva tratamente și vei avea liniște sufletească cu părul care nu va mai apărea pentru o lungă perioadă de timp.

3. Vei economisi bani: vei cheltui mai mulți bani o singură dată, dar vei beneficia de ei timp de mulți ani. Gândește-te câți bani cheltuiești la fiecare câteva zile folosind diferite metode pentru a scăpa de păr. 

4. Gata cu iritația după ras: epilarea tradițională provoacă multă roșeață și decolorare a pielii. Nu mai trebuie să te chinui cu asta. Epilarea cu laser elimină complet această problemă.


Sper că acum știi ce să faci pentru a-ți face viața mai ușoară. Epilarea cu laser îți va spori confortul și îți va crește încrederea în tine în orice moment sau situație!

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top