• Ce medicamente nu am voie să iau când merg la epilarea definitivă cu laser?

  27 December, 2022 - 07:27.18


  Epilarea definitivă cu laser poate fi un mod excelent de a elimina definitiv firele de păr nedorite, dar este important să ştii ce medicamente nu ar trebui să iei înainte de procedură. Dacă vei lua medicamente care pot afecta sensibilitatea pielii la lumină, este important să discuţi cu medicul tău înainte de a face epilare definitivă cu laser, pentru că acest procedeu implică expunerea la lumina puternică şi pielea ta ar trebui să fie sănătoasă şi fără afecţiuni cutanate.
  Dacă vrei să ai parte de o epilare definitivă cu laser de cea mai bună calitate, AMAZINGSKIN.ro este soluția ideală. Aici poți beneficia de tratamentele cele mai eficiente și sigure, în condiții igienice perfecte. Cu toate acestea, este important să știi că, pentru ca rezultatele obținute să fie cele așteptate, trebuie să știi ce medicamente trebuie să eviţi înainte şi după tratamentul cu laser.

  Anticoagulante
  Persoanele care iau medicamente anticoagulante, cum ar fi warfarina, heparina sau aspirina, nu trebuie să se epileze cu laser decât dacă fac o pauză sau micşorează doza. Acestea pot avea efecte nedorite când te expui unui risc suplimentar de sângerare.

  Medicamente care afectează pigmentarea pielii
  De asemenea, persoanele care iau medicamente care pot afecta pigmentarea pielii, cum ar fi isotretinoinul, trebuie să evite tratamentul cu laser. Acest lucru se datorează faptului că medicamentele pot afecta modul în care pielea reacționează la tratamentul cu laser.

  Antiinflamatoare
  Trebuie să eviți să iei medicamente antiinflamatoare, cum ar fi ibuprofenul și aspirina, înainte sau după tratamentul cu laser. Acestea pot cauza iritații și alergii când te expui la lumină puternică şi ar trebui să le eviţi sau sa reduci doza. De asemenea, ar trebui să nu iei medicamente antiinflamatoare nesteroidiene care pot afecta sensibilitatea pielii.

  Medicamente pentru tratarea acneei
  Medicamente pentru tratamentul acneei, cum ar fi isotretinoina, pot afecta sensibilitatea pielii. Dacă urmezi un astfel de tratament, nu uita că, înainte de şedita de epilare cu laser, să discuţi cu medicul tău şi să te asiguri că nu te expui la riscuri.

  Antibiotice
  Înainte sau după tratamentul cu laser, trebuie să eviți să iei medicamente care conțin antibiotice, cum ar fi Tetraciclina şi Doxiciclina, care pot face pielea mai sensibilă la lumină. De fapt, acestea pot afecta modul în care pielea ta reacționează la tratamentul cu laser, astfel încât fie nu se vor obţine rezultatele dorite, fie vor apare vânătăi şi iritaţii la nivelul pielii.

  Antidepresive şi diuretice
  Alte medicamente care ar putea crea probleme în timpul şi după epilarea cu laser sunt antidepresivele din categoria IMAO care pot afecta sensibilitatea pielii. Totodată, ar trebui să te asiguri că nu sunt probleme dacă iei diureticele, anticonvulsivantele şi medicamentele pentru tratarea psoriazisului, care pot face pielea mai sensibilă la lumină.

  Prin urmare, pentru a fi sigur că vei obține cele mai bune rezultate după un tratament cu laser, este important să iei în considerare aceste recomandări. Pentru mai multe informații, vizitează acum AMAZINGSKIN.ro și descoperă cea mai bună soluție pentru epilarea definitivă cu laser.
   
 • Categorii

  Cele mai noi articole


    5 lucruri mai puțin știute despre epilarea definitivă cu laser  De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser?  În ce anotimp se recomandă epilarea definitivă cu laser?  Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine  Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă cu laser


 • Urmareste-ne pe retelele de socializare
 • Aboneaza-te la newsletter
© 2023. Site realizat cu SkyNetCMS ( Sky Net Content Management System ) SkyNet CMS .un produs al Rugnis International SRL