Ce trebuie să fac înainte, în timpul şi după epilarea cu laser?

Epilarea cu laser este una dintre cele mai populare metode de epilare definitivă. Această procedură utilizează un fascicul laser care intră prin epidermă şi este absorbit de melanina folicului de păr, transformând căldura în energie termică. Căldura distruge folicului de păr, împiedicându-i creşterea ulterioară. Epilarea cu laser este o procedură sigură şi eficientă pentru eliminarea părului nedorit. Cu toate acestea, este important ca pacientul să respecte instrucţiunile medicului înainte, în timpul şi după tratament pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Cum ar trebui să te pregăteşti pentru epilarea cu laser

Cu cel puţin 4 săptămâni înainte de procedura de epilare cu laser, trebuie să eviţi expunerea la soare şi la alte cu alte tipuri de lumină artificială. De asemenea, înainte şi în timpul procedurilor, se recomandă să eviţi orice metodă de epilare temporară, cum ar fi cea cu ceară sau cu cremă.

Ce se întâmpla în timpul procedurii de epilare cu laser

În timpul tratamentului cu laser, tehnicianul va aplica un gel pe pielea pacientului, iar apoi va folosi dispozitivul laser pentru a direcţiona fasciculul laser către zonele care se doresc epilate. Este posibil să simţi o senzaţie de căldura sau de disconfort uşor în timpul tratamentului, dar acest lucru este normal.

Ce se întâmplă după procedura de epilare cu laser

După tratamentul cu laser, tehnicianul îţi va recomanda să foloseşti o cremă hidratantă pentru a preveni iritarea pielii. De asemenea, este important să eviţi expunerea la soare pentru cel puţin două săptămâni după tratament. Deşi nu este necesar, un tratament de înfrumuseţare, cum ar fi o mască facială sau un masaj, poate ajuta la accelerarea procesului de vindecare.

Epilarea facială cu lase

Epilarea facială cu laser este o procedură modernă şi eficientă prin care se elimină părul nedorit de pe faţă, zonele cele mai tratate fiind sprâncenele, obrajii, barba, mustaţa şi buzele.

Procedura este foarte precisă, permițând tehnicianului să se concentreze pe anumite zone ale feţei. Ea poate dura între 15 și 30 de minute, în funcţie de cantitatea de păr care trebuie eliminată. De asemenea, această procedură poate fi efectuată într-o singură şedinţă, sau poate necesita mai multe şedinţe. Rezultatele sunt de obicei vizibile după prima şedinţă, iar părul nedorit va fi eliminat definitiv după câteva şedinţe.

Epilarea cu laser a axilelor

Epilarea cu laser a axilelor este o procedură eficientă și sigură care oferă rezultate permanente. Procedura este efectuată într-un mediu sigur și steril şi, înainte de a începe, tehnicianul va evalua starea pielii și va determina ce tip de laser este necesar.

De asemenea, va lua și măsuri speciale pentru a proteja ochii pacientului și a-i reduce disconfortul. După ce procedura de epilare cu laser a axilelor este efectuată, pielea poate fi ușor iritată și roșie, dar aceste simptome se vor diminua în câteva zile. Pentru rezultate optime, este necesar să se efectueze mai multe ședințe la intervale regulate.

Epilarea inghinală cu laser

Epilarea inghinală cu laser este o procedură de epilare care poate fi folosită pentru a îndepărta părul inestetic de pe zona inghinală. Acest tratament poate fi eficient pentru persoanele care au părul crescut în zona inghinală şi care nu doresc să-l îndepărteze prin metode tradiţionale, cum ar fi epilarea cu ceară sau râsul.

Procedura de epilare inghinală cu laserul este relativ nedureroasa, iar efectele sunt pe termen lung.

Epilarea cu laser a braţelor şi a picioarelor

ratamentul cu laser poate fi folosit pentru a epila părul de pe braţe, lung sau scurt. De obicei, sunt necesare mai multe şedinţe pentru a obţine o eliminare completă a părului. Pentru a obţine rezultate cât mai bune, se recomandă să se facă şi câteva şedinţe de întreţinere.

Epilarea cu laser la bărbaţi

Bărbaţii pot apela la procedura cu laser pentru a epila pieptul, faţa şi spatele. Acesta este un tratament rapid şi eficient care poate reduce sau elimina în mod permanent părul nedorit din zonele menţionate.

Procedura de epilare cu laser la bărbaţi se desfăşoară în mai multe sesiuni, timp în care un dispozitiv laser emite energie în formă de lumină care se concentrează asupra firelor de păr. Energia laserului încălzeşte părul, ceea ce duce la distrugerea foliculului, astfel încât părul nu mai poate creşte. Tratamentul este rapid şi neinvaziv, iar bărbaţii pot vedea rezultatele după prima sesiune. După tratament, pielea va fi mai fină şi mai netedă.

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.


Scroll to Top