Centrul AMAZING SKIN București. De vorbă cu Georgiana, terapeut

Unde se află salonul AMAZING SKIN din București?

Salonul Amazing Skin din București se afă în apropiere de Piața Victoriei, pe Aleea Alexandru nr 10, într-o vilă foarte frumoasă, la etajul 2. Aici primim toți clienții noștri, pe bază de programare în prealabil.

Care sunt cele mai solicitate proceduri în centrul vostru?

Avem o paletă largă de servicii de epilare definitive, atât pentru femei cât și pentru bărbați, însă cele mai solicitate proceduri de epilare progresiv definitivă sunt pentru femei pe axile, inghinal, picior lung, fullbody , iar pentru bărbați sunt procedurile de epilare pe piept, abdomen, axile.

Aveți și clienți bărbați? Ce zone solicită în general bărbații?

Este adevărat că ne trec pragul și bărbații, însă într-un număr mai redus decât femeile și în general solicit epilarea cu laser pentru zona superioară a corpului: brațe, piept, spate, abdomen, axilă. Am avut odată și un client care mi-a solicitat epilarea facial pe obraji. Am obținut rezultate foarte frumoase și rapide. 

Care a fost cel mai dificil moment sau cel mai dificil caz pe care l-ai gestionat?

Nu sunt cazuri dificile. Procesul de epilare definitivă cu laserul, odată agreat de către client, este simplu: ne întâlnim lunar și efectuăm procedura de epilare pe zona respectivă, până când firele de păr nu mai apar.   Partea cea mai dificilă care mi se pare mie, apare după prima ședință de epilare, când clientul este ușor dezamăgit de creșterea firelor de păr. Chiar dacă întotdeauna le explicăm clienților că este o metodă progresiv definitive, apare această dezamăgire.  

Care sunt explicațiile pe care le oferiți clienților la început de tratament?

În primul rând le explicăm ce înseamnă epilarea cu laser. Epilarea definitivă cu laserul implică utilizarea unui fascicul de lumină puternic pentru a distruge foliculii de păr, prevenind astfel creșterea ulterioară a părului. Pentru a realiza acest lucru, este necesar ca energia laserului să fie absorbită de melanina din firul de păr, ceea ce va duce la încălzirea și distrugerea foliculilor de păr.

Apoi, le explicăm modalitatea de creștere a firului de păr. Nu toate firele de păr sunt la fel și nu toți foliculii de păr conțin aceeași cantitate de melanină. De asemenea, firele de păr trec prin diferite etape de creștere și dezvoltare, în funcție de ciclul natural de creștere a părului. În unele etape, foliculii de păr pot fi mai activi și mai sensibili la tratamentul cu laser. De aceea, sunt necesare mai multe ședințe de epilare definitivă cu laserul pentru a asigura distrugerea eficientă a tuturor foliculilor de păr. În general, sunt recomandate cel puțin 6-8 ședințe de tratament, la intervale de câteva săptămâni între ele, pentru a acoperi toate etapele de creștere a părului și a asigura o epilare durabilă și eficientă.

Ce ar trebui să știe clienții despre creșterea firului de păr?

În ceea ce privește modul în care crește firul de păr, acesta are loc în trei etape distincte: faza anagen, faza catagen și faza telogen. Faza anagen este faza de creștere activă a părului, în timp ce faza catagen este faza de tranziție între faza de creștere și faza de repaus, faza telogen. În faza telogen, părul cade și foliculul de păr se pregătește pentru o nouă fază anagen.

Procedurile de epilare cu laserul sunt cel mai eficiente în timpul fazei anagen, deoarece în această fază foliculii de păr sunt activi și sensibili la tratamentul cu laser. În schimb, dacă firele de păr sunt în fazele catagen sau telogen, nu sunt atât de receptive la tratamentul cu laser și nu vor fi distruse eficient. Acesta este motivul pentru care sunt necesare mai multe ședințe pentru a trata toate foliculii de păr în diferite etape de creștere.

Ai clienți care se întorc la salon? Pentru alte zone sau pentru aceiasi zonă?

Marea majoritate revine fie la întreținere pentru aceleași zone, fie să înceapă o nouă zonă de tratament. Clienții se întorc, în primul rând, datorită rezultatelor, al modului cum sunt tratați și pentru întreaga experiență.

Legătura dintre terapeut și client este mult mai strânsă dincolo de procedura propriu-zisă. Salonul este un spațiu în care se simt în largul lor și pot să comunice și să aibă parte de o experiență frumoasă. Modul în care a fost construită această comunitate este pe bază de recomandare în cea mai mare proporție, datorită relației pe care o dezvoltăm atât în timpul ședintelor cât și după finalizarea tratamentului și faptul că beneficiază de consiliere permanentă din partea noastră.

Noi monitorizăm clienții noștri nu doar când vin în salon în timpul ședinței, ci și la plecare, după 1, 2 zile. Îi întrebăm despre zona tratată, cum se simt, cum se vede, schimbăm poze între noi și le oferim recomandări pe toată perioada dintre ședințe.

Ce aparatură aveți, ce tip de laser?Detalii despre fiecare aparat laser pe care il aveți în salon

Echipamentul utilizat este laser diodă cu 3 lungimi de undă, o tehnologie avansată în materie de epilare progresiv definitivă ce permite detectarea mai multor tipologii de fire mai exact de culoare și textură. Fiecare lungime de undă corespunde unei anumite culori/texturi astfel încât putem epila definitiv progresiv atât firele blode/roșcate cât și cele șatene, negre cu condiția să avem cantitate de melanină în rădăcina firului de păr.

Laserul diodă este una dintre cele mai populare și eficiente tehnologii utilizate în epilarea definitivă. Acest tip de laser emite o lumină cu o lungime de undă specifică care este absorbită de melanina din firul de păr, distrugând foliculul de păr și prevenind astfel creșterea ulterioară a părului.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale laserului diodă este adâncimea sa de penetrare în piele. Datorită lungimii de undă mai mare, laserul diodă poate penetra mai profund în piele, ajungând la foliculii de păr mai profunzi și mai mari, ceea ce face ca această tehnologie să fie foarte eficientă în tratarea zonelor cu piele mai întunecată sau cu păr mai gros.
Pe lângă adâncimea de penetrare, laserul diodă are o rată ridicată de acoperire a zonei tratate și o rată redusă de durere, ceea ce face ca procedura să fie mai confortabilă pentru pacienți.

În plus, laserul diodă poate fi ajustat în funcție de tipul de piele și culoarea firului de păr, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat în siguranță și eficient pe o varietate de tipuri de piele, de la pielea mai deschisă până la pielea mai închisă.

Care au fost principalele realizari din salonul AMAZING SKIN Bucrești?

Cea mai importantă realizare este crearea unei comunități frumoase, încrederea clienților în lanțul saloanelor AMAZING SKIN.
Pot vorbi și de îmbunătățirea modului de a prezenta procedurile și a menține legătura cu clienții pe intreg parcursul procesului cât și după finalizarea lui.  De asemenea preocuparea managementului de actualizare permanentă a echipamentelor laser și de aprofundare a cunoștințelor prin participarea la cursurile de specializare.
Utilizarea unui limbaj profesional cu termeni ușor de înțeles și asimilat de clienți face parte din etica noastră profesională.

De ce sa aleagă clienții salonul AMAZING SKIN și nu alte saloane din zonă? Cu ce vă diferențiați de concurență?

În primul rând ne diferențiem de celelalte saloane de profil prin calitatea serviciului prestat, focusul pe îmbunătățirea continuă a aparaturii și personalul calificat și instruit.
Faptul că avem disponibilitate permanentă pentru programări, suntem flexibili la reprogramări, oferim informații reale, suntem transparenți, avem pachete promoționale permanente, și urmărim evoluția fiecarei persoane în detaliu și la salon și acasă, sunt factori importanți și diferențiatori puternici față de concurență. 

De asemenea, e important să mai subliniez și alți factori precum:
– Prețuri corecte atât pe ședință cât și pachete de 4-8 ședințe;
– Clientul se simte în siguranță, aplicăm toate măsurile necesare de dezinfecție/protecție pentru fiecare persoană în parte și la venire și la plecare din salon;
– Suntem onești și creăm așteptări reale persoanelor ce ne trec pragul, explicăm în detaliu procedura și răspundem la toate întrebările;
– Folosim un limbaj adecvat pe înțelesul tuturor în care surprindem toate aspectele importante;
– Menținem comunicarea activă pe rețelele de socializare
– Suntem la current cu toate noutățile din domeniu în ceea ce privește epilarea definitivă cu laserul diodă;  
– Faptul că avem 6 centre în mai multe oraăe din țară reprezintă un factor important de încredere;

Ce vrei să le transmiți tu potențialilor clienți ai centrului AMAZING SKIN București?

Să aibă încredere în process pentru că este un tratament dovedit cu rezultate de excepție. Este una din cele mai bune investiții pe care o poate face, iar beneficiile se mețin pe termen lung.
Îi încurajăm să ne treacă pragul pentru o consultație și să fie la curent cu toate informațiile utile pe care le postăm și realizăm.  Să intre în comunitatea noastră ori pe rețelele de socializare ori prin abinarea la Newsletterul companiei.
De curând avem un card de loialitate oferit doar clienților din comunitatea noastră și prietenilor lor,  prin care beneficiază de -10% la toate prețurile per ședință sau per pachete.  Reducerea este valabilă doar la prezentarea imaginii cardului, salvată în telefonul mobil ca fotografie. 

Scroll to Top