Cum să ai cele mai frumoase axile? De ce să alegi epilarea definitivă cu laser în zona subrațului

Îndepărtarea părului cu laser în zona subrațului doare? La urma urmei, pielea din acest loc de pe corp este foarte sensibilă și predispusă la iritații. Aceasta este una dintre întrebările de bază puse de persoanele interesate de îndepărtarea definitivă a părului din această parte a corpului. Epilarea cu laser la subraț este un tratament foarte bun, eficient, care nu doare. Descoperă de ce epilarea definitivă cu laser îți va oferi cele mai frumoase axile!

Cine poate beneficia de epilarea cu laser la subraț?

Pielea netedă de la axile în fiecare zi nu este doar un mare confort, ci și o economisire a timpului și evitarea stresului constant. Epilarea cu laser la subraț este recomandată mai ales persoanelor al căror păr este întunecat, puternic și des. Nu se poate nega faptul că părul din această parte a corpului este exact așa la mulți oameni (de asemenea, la persoanele cu pielea deschisă și părul deschis).
Pe de altă parte, persoanele care „se bucură” de păr mai puțin intens se pot gândi la epilarea cu laser.  Totuși, trebuie să se aleagă serviciile unei clinici precum https://www.amazingskin.ro/, unde sunt utilizate tehnologii moderne, care elimină complet durerea în timpul tratamentului de îndepărtare a părului de la subraț și care, de asemenea, îndepărtează eficient părul mai deschis.

Beneficii aduse de epilarea cu laser a axilelor

Epilarea cu laser la subraț este de fapt o soluție bună pentru toată lumea. Merită spus că acest tip de tratament este foarte des folosit de dansatori, sportivi și persoane publice, adică de persoane care expun adesea corpul și nu doresc să simtă stresul părului care crește rapid. Merită adăugat, totuși, că aspectul și estetica sunt un lucru, dar pielea netedă este despre igienă. Este mai ușor să ai grijă de zona axilelor și, în cele din urmă, transpiri mai puțin. Acesta este unul dintre principalele argumente în rândul bărbaților care, după cum se dovedește, vizitează din ce în ce mai des clinicile pentru a profita de  epilarea definitivă cu laser. Cine altcineva ar trebui să se gândească la acest tratament inovator? Cu siguranță persoanele care sunt alergice la produsele cosmetice. 

Este epilarea cu laser la subraț permanentă?

Cât timp după tratament nu trebuie să îți faci griji? În primul rând, trebuie să știi că un singur tratament nu este suficient – trebuie să efectuezi mai multe ședințe, stabilite în urma unei discuții cu specialistul de la clinică. 
Perioada de timp în care nu va crește părul după epilarea cu laser la axile și alte părți ale corpului depinde de o anumită persoană și de circumstanțele individuale ale acesteia. Cel mai probabil, însă, va fi posibilă reducerea cu până la 95% din păr, ceea ce este cu adevărat eficient!

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top