De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser?

Standardele de frumusețe din ziua de astăzi sunt cu mult diferite față de cele care existau în urmă cu doar câțiva ani. Așa că din ce în ce mai mulți bărbați au început să apeleze la anumite proceduri sau tratamente pe care în trecut le utilizau doar femeile. Exact acesta este cazul procesului de epilare definitivă cu laser la care se supun tot mai mulți bărbați.

Ce presupune procedura de epilare definitivă cu laser?

Epilarea definitivă cu laser este un proces în care un aparat cu tehnologie laser este utilizat cu scopul de a vă dezactiva foliculii de păr. Având la bază principiul foto-termolizei, epilarea definitivă cu laser vă ajută la eliminarea progresivă a foliculilor de păr chiar de la rădăcină, fără să afecteze în vreun fel țesuturile adiacente. În timpul ședinței, laserul vă încălzește părul nedorit la o temperatură de 70-80º C și astfel reușește să topească rădăcina.

Epilarea definitivă este un tratament foarte sigur și eficient. În funcție de tipul de piele pe care îl aveți se vor seta diferite lungimi de undă ale laserului. Înainte de efectuarea procedurilor părul vă va fi verificat pentru a se stabili dacă este potrivit pentru tratament.

Ce beneficii are epilarea definitivă cu laser pentru bărbați?

Dacă firele de păr în piele sau părul de pe spate, piept sau umeri vă creează disconfort, atunci vă recomandăm să luați în calcul epilarea definitivă cu laser. Această procedură de epilare se poate aplica pe orice persoană, indiferent de sex, culoarea pielii sau pilozitate. Este bine de știut : cu cât firele de păr sunt mai negre și mai groase, cu rădăcina vizibilă, iar tenul mai deschis la culoare, cu atât reușita procesului de epilare definitivă cu laser este de succes. Pe un ten bronzat cu pielea închisă la culoare și fire de păr blonde sau transparente și fine, procedura de laser nu va funcționa. 

Beneficiile epilării definitive sunt clare. Un prim beneficiu este reducerea considerabilă a firelor de păr și eliminarea completă a firelor încarnate în piele. Un al beneficiu este că în urma tratamentului pielea va fi mai netedă și mai catifelată și nu vor mai exista erupții cutanate. Nu în ultimul rând, rezultatele sunt ușor de întreținut, iar starea de bine vă va însoți tot timpul.

Ciclul de creștere al firelor de păr este format din 3 faze: anagen, catagen si telogen iar durata lor variază de la persoană la persoană. Tratamentul de epilare definitivă cu laser este eficient doar in faza ANAGENĂ a creșterii firului de păr, atunci când firul este încă atașat de rădăcină. În aceasta fază, firul de păr conduce lumina laserului în rădăcină, astfel distrugând-o. Niciodată nu știm exact in ce fază de creștere sunt firele de păr si niciodată ele nu sunt toate în aceeași fază! De aceea sunt necesare mai multe ședințe de tratament!

Dacă toate firele de păr ar crește in același timp și am ști exact când sunt în faza Anagenă, ar fi necesară o singură ședință pentru a elimina tot părul. Veți putea observa în timp, o ușoară regenerare a firelor de păr după încheierea tratamentului. Din acest motiv sunt recomandate mai multe ședințe pentru aceași zonă.

Tratamentele la care în trecut apelau numai femeile au început să devină din ce în ce mai căutate și de bărbați. Și e de înțeles, ținând cont de faptul că standardele de frumusețe s-au schimbat de-a lungul timpului. Epilarea definitivă ajută bărbații să elimine părul nedorit de pe anumite suprafețe ale corpului și astfel să se simtă mai confortabil în pielea lor și mai încrezători.

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top