Diferențe între epilarea facială cu laserul la femei și la bărbați

Epilarea facială cu laserul este o metodă de eliminare a părului nedorit de pe față prin utilizarea unui laser care emite radiații luminoase care pătrund în piele și sunt absorbite de melanina din foliculul pilos (rădăcina firului de păr). Aceasta face ca temperatura foliculului să crească și distruge rădăcina firului de păr, oprind astfel creșterea ulterioară a acestuia.

Aceasta metodă de epilare poate fi utilizată pentru a elimina părul nedorit din zone precum sprâncenele (zona dintre cele 2 sprâncene), mustața, obrajii sau bărbia. Este o metodă eficientă și durabilă de a elimina părul, dar poate fi și ușor dureroasă.

Epilarea facială cu laserul la femei

Femeile pot utiliza epilarea facială cu laser pentru a elimina părul nedorit din zone precum sprâncenele (zona dintre ele), mustața, obraji, maxilare sau bărbia. Acestea pot dori să elimine părul care poate fi considerat inestetic sau excesiv, sau care poate fi dificil de întreținut prin alte metode, cum ar fi rasul sau epilarea cu ceară.

Zonele faciale care pot fi epilate cu laserul, propuse de AMAZING SKIN

În general, femeile pot alege să apeleze la epilarea facială cu laser din diverse motive, cum ar fi:
 

  • Eliminarea părului nedorit sau excesiv: Părul facial nedorit poate fi considerat inestetic sau poate fi dificil de întreținut prin alte metode, cum ar fi rasul sau epilarea cu ceară. Epilarea facială cu laser poate oferi o soluție durabilă pentru a elimina acest păr nedorit.

 

  • Așteptările societății: Societatea poate impune anumite standarde estetice pentru femei, cum ar fi eliminarea părului facial, care poate face ca femeile să se simtă presate să îndeplinească aceste așteptări.

 

  • Doresc un aspect mai curat sau mai neted: Epilarea facială cu laser poate oferi un aspect mai curat sau mai neted pe fata, făcând ca femeile să se simtă mai încrezătoare în aspectul lor.

 

  • Hirsutism: Hirsutismul (creșterea excesivă a părului la femei) poate fi o problemă medicală care poate afecta femeile din punct de vedere fizic și emoțional. Epilarea facială cu laser poate ajuta la ameliorarea acest

Epilarea facială cu laserul la bărbați

Bărbații pot utiliza epilarea facială cu laser pentru a elimina părul nedorit din zone precum barba, mustața, obrajii sau bărbia. Bărbații pot dori sa elimine părul pentru a obține un aspect mai curat sau mai neted, sau pentru a-și adapta imaginea la tendințele moderne sau standardele estetice.

Zonele faciale care pot fi epilate cu laserul, propuse de AMAZING SKIN:

Bărbații pot alege să apeleze la epilarea facială cu laser din diverse motive, cum ar fi:
 

  • Eliminarea părului nedorit sau excesiv: Părul facial nedorit poate fi considerat inestetic sau poate fi dificil de întreținut prin alte metode, cum ar fi rasul sau epilarea cu ceară. Epilarea facială cu laser poate oferi o soluție durabilă pentru a elimina acest păr nedorit.

 

  • Așteptările societății: Societatea poate impune anumite standarde estetice pentru bărbați, cum ar fi eliminarea părului facial, care poate face ca bărbații să se simtă presați să îndeplinească aceste așteptări.

 

  • Doresc un aspect mai curat sau mai neted: Epilarea facială cu laser poate oferi un aspect mai curat sau mai neted pe față, făcând ca bărbații să se simtă mai încrezători în aspectul lor.

 

  • Hirsutism: Hirsutismul (creșterea excesivă a părului la bărbați) poate fi o problemă medicală care poate afecta bărbații din punct de vedere fizic și emoțional. Epilarea facială cu laser poate ajuta la ameliorarea acestei probleme.

 

  • Profesii: Unii bărbați din anumite profesii, cum ar fi actorii sau modelele, pot alege să apeleze la epilarea facială cu laser pentru a se conforma cerințelor job-ului sau pentru a arăta un anumit aspect.


La AMAZING SKIN, în toate clinicile avem acest serviciu de epilare definitivă cu laserul în zona facială, atât pentru femei cât și pentru bărbați. 

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top