Epilare definitivă bărbați cu tehnologie avansată: laserul

Din ce în ce mai mulți bărbați apelează la epilarea cu laser pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Epilarea definitivă cu laser la bărbaţi implica o tehnologie avansate care elimină firele de păr de pe suprafața pielii şi nu afectează ţesutul din jurul firelor de păr. Procedura este minim invazivă şi bărbaţii o pot solicita în saloanele de înfrumuseţare.

Epilarea cu laser - o procedură pentru toţi bărbaţii

Epilarea cu laser este o procedură care poate fi folosită pentru a elimina părul nedorit de pe orice parte a corpului, indiferent dacă este vorba de faţă, spate, piept sau alte zone. Procedura este relativ nouă, dar se bucura de un real succes în rândul bărbaţilor din întreaga lume. Epilarea cu laser la bărbaţi este apreciată atât de către comunitatea LGBTQ, cât şi de către bărbaţii care au o pilozitate mare în anumite zone sau au probleme cu firele de păr crescute sub piele.

Forme de epilare definitiva bărbaţi

Indiferent de motivele care îi aduc la salonul de înfrumuseţare, bărbaţii pot solicita epilare facială cu laserul pe obraji, nas, barbă și linia maxilarului, epilare pe spate, picioare, abdomen sau piept. Rezultatele sunt vizibile după prima sesiune şi permanente, însă pentru consolidarea acestora se recomandă o serie de 6-8 sesiuni, în funcție de densitatea părului și de zona tratată.

În ultimii ani, tot mai mulţi bărbaţi apelează la epilarea cu laser pentru a îndepărta părul nedorit. Motivele sunt variate, dar întotdeauna legate de dorinţa de a arăta mai bine şi a se simţi mai confortabil în propriul corp.

Vă așteptăm în clinicile AMAZING SKIN pentru a scăpa definitiv de firele de păr incomode și pentru a vă recăpăta încrederea în sine.

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top