• Epilare definitivă bărbați cu tehnologie avansată: laserul

  16 November, 2022 - 11:54.50

  Epilare definitivă bărbați cu tehnologie avansată: laserul
   

  Epilare definitivă bărbați cu tehnologie avansată: laserul

  Din ce în ce mai mulți bărbați apelează la epilarea cu laser pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Epilarea definitivă cu laser la bărbaţi implica o tehnologie avansate care elimină firele de păr de pe suprafața pielii şi nu afectează ţesutul din jurul firelor de păr. Procedura este minim invazivă şi bărbaţii o pot solicita în saloanele de înfrumuseţare.

  epilare facială bărbați definitiva cu laser

   

  Epilarea cu laser - o procedură pentru toţi bărbaţii


  Epilarea cu laser este o procedură care poate fi folosită pentru a elimina părul nedorit de pe orice parte a corpului, indiferent dacă este vorba de faţă, spate, piept sau alte zone. Procedura este relativ nouă, dar se bucura de un real succes în rândul bărbaţilor din întreaga lume. Epilarea cu laser la bărbaţi este apreciată atât de către comunitatea LGBTQ, cât şi de către bărbaţii care au o pilozitate mare în anumite zone sau au probleme cu firele de păr crescute sub piele.


  epilare piept barbati cu laser

   

  Forme de epilare definitiva bărbaţi

  Indiferent de motivele care îi aduc la salonul de înfrumuseţare, bărbaţii pot solicita epilare facială cu laserul pe obraji, nas, barbă și linia maxilarului, epilare pe spate, picioare, abdomen sau piept. Rezultatele sunt vizibile după prima sesiune şi permanente, însă pentru consolidarea acestora se recomandă o serie de 6-8 sesiuni, în funcție de densitatea părului și de zona tratată.

  epilat axila barbati cu laserul  În ultimii ani, tot mai mulţi bărbaţi apelează la epilarea cu laser pentru a îndepărta părul nedorit. Motivele sunt variate, dar întotdeauna legate de dorinţa de a arăta mai bine şi a se simţi mai confortabil în propriul corp.

  Vă așteptăm în clinicile AMAZING SKIN pentru a scăpa definitiv de firele de păr incomode și pentru a vă recăpăta încrederea în sine.
   
 • Categorii

  Cele mai noi articole


    5 lucruri mai puțin știute despre epilarea definitivă cu laser  De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser?  În ce anotimp se recomandă epilarea definitivă cu laser?  Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine  Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă cu laser


 • Urmareste-ne pe retelele de socializare
 • Aboneaza-te la newsletter
© 2022. Site realizat cu SkyNetCMS ( Sky Net Content Management System ) SkyNet CMS .un produs al Rugnis International SRL