Epilare definitivă față! Utilizarea laserului în epilarea facială

Epilarea facială cu laser este o modalitate eficientă pentru a reduce şi elimina părul nedorit de pe anumite porţiuni ale feţei, inclusiv de pe zona din jurul buzelor, bărbie, sprăncene şi pomeţi. Este o procedură eficientă şi noninvazivă la care pot apela atât femeile, cât şi bărbaţii.

Epilarea facială definitivă - beneficii şi avantaje


Epilarea cu laser are multe beneficii. Pe lângă faptul că poate ajuta la îndepărtarea părului nedorit, la îmbunătățirea texturii tenului, conferă feţei un aspect mai tineresc şi mai frumos. De asemenea, este o metodă nedureroasă cu efecte permanente, rezultatele se pot vedea după prima sesiune de tratament şi se consolidează în cel mult 6 şedinţe.

Faţă de epilarea cu ceară sau cu penseta, epilarea facială cu laser nu irită pielea, fiind foarte potrivită pentru persoanele cu tenul sensibil. Totodată, este o procedură care elimină riscul de creştere a firelor de păr sub piele şi de erupţii la nivelul tenului.

Epilarea facială cu laser - o procedură la care poate apela toată lumea

Epilarea facială cu laser este o procedură care elimină părul de pe faţă şi poate fi folosită de către ambele sexe. Femeile apelează la epilarea definitiva pentru a scăpa de părul nedorit de pe faţă, în timp ce bărbaţii o pot face pentru a preveni creşterea părului facial dar şi pentru a scăpa de firele de păr crescute sub piele, iritaţii şi tăieturi.

Laserul este fascicul de lumină care este absorbit de melanină (pigmentul care dă culoare pielii și părului), moment în care temperatura produsă distruge foliculii piloşi de sub piele. Epilarea facială cu laser este o procedură eficientă pentru îndepărtarea părului nedorit, sigură şi noninvazivă, la care pot apela atât femeile, cât şi bărbaţii care vor să arate întotdeauna foarte bine.

Epilarea facială cu laser - pe ce zone se poate utiliza


Epilarea facială cu laser a devenit incredibil de populară în ultimii ani, fiind din ce în ce mai apreciată atât de femei, cât şi de bărbaţi. Pe lângă faptul că are numeroase beneficii şi nu este dureroasă, se poate aplica cu succes pe aproape întreaga faţă. De cele mai multe ori, epilarea definitivă cu laser este folosită pentru zona din jurul buzelor, bărbie, pomeţi, zona perciunilor, sprâncene şi, mai rar, zona frunţii.

Practic, această metodă se poate aplica pe întreaga faţă, cu excepţia zonei din jurul ochilor. Bărbaţii sunt încântaţi de procedură pentru că barba le va creşte mai greu sau chiar deloc, nu vor mai avea probleme cu firele de păr crescute sub piele, cu iritaţiile şi tăieturile provocate de lama de ras. Prin urmare, epilarea definitivă cu laser este o procedură eficientă cu rezultate excelente pe care merită să o iei în considerare pentru a scăpa de problema firelor de păr nedorite de pe faţă, indiferent dacă eşti femeie sau bărbat.

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top