• Epilare definitivă inghinal. Utilizarea laserului

  16 November, 2022 - 07:53.36

  Epilare definitivă inghinal. Utilizarea laserului

  În ultimii ani, epilarea cu laser a devenit din ce în ce mai populară, mai ales pentru persoanele care caută o soluție mai permanentă pentru îndepărtarea părului sau au pielea sensibilă. Deși există multe beneficii ale epilării cu laser, unul dintre cele mai atrăgătoare este că poate fi folosită pentru a îndepărta părul din zonele sensibile, cum ar fi linia bikinilor.

  slip negru femeie epilata inghinal cu laserul

  Epilarea cu laser funcționează prin țintirea melaninei din foliculul de păr cu un fascicul de lumină concentrat. Acest lucru distruge foliculul și previne creșterea viitoare a părului. Procedura se efectuează de obicei în 4-6 şedinţe, distanțate la câteva săptămâni.

  Clienţii, femei sau bărbaţi, pot face o programare pentru o consultaţie gratuită, în care se stabileşte tipul de laser potrivit pielii şi necesitaţilor fiecăruia. Durata unei şedinţe variază între 15-60 minute, în funcţie de zona epilată, ia procedura nu este dureroasă.

   

  Epilarea inghinală cu laser


  Epilarea definitiva inghinală este o procedură care implică utilizarea unui laser de înaltă intensitate pentru a distruge foliculii de păr. Rezultatele sunt permanente şi, în general, necesită mai puţine şedinţe decât alte forme de epilare definitivă. Întrucât pielea trebuie să fie cât mai netedă posibil pentru a permite ca lumina laserului să pătrundă cât mai adânc, înainte de procedura nu trebuie să epilezi cu ceară sau să razi zona inghinală.
  Se recomandă, însă, exfolierea cu o perie de duş sau un burete abraziv înainte de şedinţă.

  femeie in slip alb, epilata inghinal

  După epilarea definitiva inghinala cu laser, se recomandă spălarea zonei tratate cu apă călduţă şi săpun neutru pentru a preveni iritaţia pielii. De asemenea, timp de cel puţin 2 săptămâni după procedură trebuie evitată expunerea pielii la soare sau la alte surse de lumină intense (lămpi UV, solar, etc.)


   

  Modele de epilare inghinală


  Trebuie să ştii că există 5 stiluri sau modele de epilare inghinală şi, la un salon de înfrumuseţare, poţi obţine exact ce îţi doreşti, plătind doar pentru ceea ce ai solicitat. Şi, dacă îţi faci griji în legătură cu modul în care te vei simţi după, trebuie să ştii că vei scăpa definitiv de problema firelor de păr crescute sub piele şi iritaţii şi că te vei bucura de o piele netedă şi frumoasă.

  femeie la plaja in costum galben  Prin urmare, dacă ai decis să apelezi la epilarea inghinală definitivă, vei putea alege modelul basic (linia bikinilor), modelul californian (linia bikinilor şi parţial abdomen), thong (linia bikinilor şi abdomen complet), brazilian (epilare completă fără labii) sau Hollywood (epilare completă).

   

  Epilare inghinală cu laser - beneficii


  Unul dintre principalele avantaje ale epilării cu laser este faptul că este relativ nedureroasa, în comparaţie cu alte metode precum epilarea cu ceară. De asemenea, nu există riscul de apariție a firelor de păr încarnate sau de arsuri cauzate de ceară. Un alt beneficiu al epilării cu laser consta în precizie, ceea ce înseamnă că este vizat doar părul nedorit, dar nu şi pielea.

  Foto: gettyimages.com
   
 • Categorii

  Cele mai noi articole


    5 lucruri mai puțin știute despre epilarea definitivă cu laser  De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser?  În ce anotimp se recomandă epilarea definitivă cu laser?  Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine  Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă cu laser


 • Urmareste-ne pe retelele de socializare
 • Aboneaza-te la newsletter
© 2022. Site realizat cu SkyNetCMS ( Sky Net Content Management System ) SkyNet CMS .un produs al Rugnis International SRL