Epilare definitivă picioare. Descriere procedură şi preţuri

Epilarea definitivă cu laser este o procedură care permite eliminarea firelor de păr nedorite de pe o suprafaţă mare a corpului, inclusiv de pe picioare, într-un mod eficient şi sigur.

Această metodă este potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cea sensibilă, şi poate fi realizată într-o serie de sesiuni scurte, care au loc la interval de câteva săptămâni. In functie de suprafaţă si de densitatea firelor de păr, este nevoie de mai multe sesiuni, numărul acestora putând fi între 4 şi 6 şedinţe. Preţul se poate achita pe şedinţă sau integral, pe tot tratamentul.

Cine poate apela la epilarea definitivă cu laser?

Epilarea cu laser este o procedură minim invazivă, care nu necesită anestezie şi poate fi realizată într-o clinică de înfrumuseţare sau un salon de epilare cu laser. Procedura nu prezintă riscuri dacă este făcută de un tehnician specializat şi este disponibilă atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Întrucât nu prezintă riscul de iritaţii şi erupţii cutanate şi este mult mia blândă decât epilarea cu ceara sau cu lama, se poate folosi şi de către persoane cu pielea sensibilă.

Femeile apelează la epilarea cu laser a picioarelor pentru a scăpa de grija părului nedorit, dar şi de firele de păr crescute sub piele. Bărbaţii au şi ei nevoie de această procedură dacă nu doresc să mai aibă păr pe picioare din diverse motive.

Epilarea definitivă cu laser - beneficii şi avantaje

Epilarea definitivă cu laser este o procedură care permite eliminarea permanentă a părului de pe orice suprafaţă a corpului. Această metodă se bazează pe acţiunea unei raze luminoase asupra foliculilor piloşi, având drept rezultat distrugerea acestora şi împiedicarea regenerării părului.

Beneficiile epilării definitive cu laser sunt multiple şi merită evidenţiate:

Precizie şi eficienţă crescută – Epilarea cu laser este o metodă extrem de eficientă, care permite eliminarea definitivă a părului într-un număr minim de şedinţe. Totodată, este o metodă precisă care nu afectează pielea, ci doar firele de păr.

l Confort – Epilarea cu laser este o procedură relativ confortabilă, care nu necesită anestezie şi nici nu provoacă dureri ca epilarea cu ceară.

l Siguranţă – Riscurile asociate epilării definitive cu laser sunt minime, iar în majoritatea cazurilor nu există niciun fel de complicaţii.
Prin urmare, avantajele epilării definitive cu laser sunt evidente, însă trebuie menţionat faptul că această metodă nu este potrivită pentru toate tipurile de piele şi de păr. De exemplu, persoanele cu tenul mai închis la culoare au un risc mai mare de a face arsuri la nivelul pielii. În plus, persoanele cu păr deschis la culoare au nevoie de mai multe şedinţe pentru a obţine rezultate optime.

Epilare definitivă picioare - preţ

Epilarea definitivă a picioarelor este un proces care poate dura între 4 şi 6 şedinţe, în funcţie de suprafaţa tratată, de densitatea firelor de păr şi de ritmul în care se desfăşoară. Odată ce ai început un tratament, ar trebui să continui până la finalizarea acestuia când rezultatele sunt consolidate pe termen lung

Pentru a afla preţul exact al epilării definitive cu laser a picioarelor, programează o întâlnire cu un tehnician de la un salon. Acesta îţi va putea spune exact de câte şedinţe ai nevoie şi cât te va costa întregul tratament.

Ca să îţi faci o idee, o şedinţă de epilare cu laser picioare lung costa în jur de 600 lei, iar picioare scurt 340 lei. Totuşi, dacă vei alege să plăteşti întregul tratament care poate consta în 6 şedinţe, vei face economii de până la 1000 lei din preţul total. Mai mult, poţi prinde oferte şi reduceri foarte avantajoase care te vor ajuta să economiseşti şi mai mulţi bani.

Te așteptăm la clinicile AMAZING SKIN să te informezi despre procedurile de epilare definitivă cu laser și să facem un plan împreună pentru zonele tale de interes. 

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top