Epilarea cu laser pe piele bronzată. Da sau nu?

Epilarea cu laser poate fi o soluție eficientă și durabilă pentru a elimina părul nedorit, față de alte metode cum ar fi epilarea cu ceară sau cu lama, care au nevoie de o aplicare regulată și pot cauza iritații sau mâncărimi.

Laserul emite radiații luminoase care pătrund în piele, acestea pot fi absorbite de melanina din foliculul pilos și pot crește temperatura acestuia, distrugând rădăcina firului de păr.


Este recomandat să evitați epilarea cu laser dacă aveți pielea bronzată sau arsă de soare!

Laserul funcționează prin emiterea unor raze luminoase care pătrund în piele și sunt absorbite de melanina din foliculul pilos. Atunci când melanina din piele este în exces, cum ar fi atunci când pielea este bronzată sau arsă de soare, poate fi mai probabil ca laserul să se concentreze asupra acesteia, ceea ce poate duce la iritații sau arsuri.

De asemenea, pielea bronzată sau arsă de soare poate face tratamentul mai dureros și poate duce la rezultate neuniforme.

Este recomandat să evitați expunerea la soare sau utilizarea produselor pentru bronzare cel puțin 4 săptămâni înainte de tratamentul cu laser și să discutați cu specialistul despre acest aspect înainte de a începe tratamentul.

Care este sezonul cel mai bun pentru epilarea cu laserul?

În timpul iernii, expunerea la soare este mai redusă, ceea ce reduce riscul de a avea pielea bronzată sau arsă de soare și face ca tratamentul să fie mai eficient și mai puțin dureros.

În primăvară, pielea poate fi mai puțin sensibilă după expunerea redusă la soare din timpul iernii, și mai puțin propusă la arsuri, aceasta fiind o perioada bună pentru a începe tratamentul.

Este important să eviti expunerea la soare înainte și după fiecare ședință de epilare cu laser, și să aplici o protecție solară pentru a preveni iritații sau arsuri.

Este posibil să începeți procedura de epilare cu laser și în toamnă, dar este important să țineți cont de expunerea la soare în timpul tratamentului.

In timpul verii, expunerea la soare poate fi mai mare, ceea ce poate duce la o acumulare mai mare de melanină în piele și poate face tratamentul mai dureros și poate duce la rezultate neuniforme.

Înainte de a începe tratamentul, este recomandat sa evitați expunerea la soare sau utilizarea produselor pentru bronzare cel puțin 4 săptămâni, și să discutați cu specialistul despre acest aspect. De asemenea, este important sa discuți cu specialistul și despre cele mai bune perioade pentru tine și să ai în vedere că pot fi necesare mai multe ședințe de tratament pentru a obține rezultatele dorite.
Te așteptăm la AMAZING SKIN, unde vei beneficia de personal cu experiență și certificat și de lasere de ultimă tehnologie. Procedura este de încredere !

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență

Scroll to Top