• Epilarea cu laser, un proces simplu, ușor, fără dureri și cu efecte pe termen lung

  07 November, 2022 - 14:04.36

  Epilarea cu laser, un proces simplu, ușor, fără dureri și cu efecte pe termen lung

   

   

  Nimănui nu-i face plăcere să treacă prin procesul de îndepărtare a părului din anumite zone ale corpului, iar părul nedorit să reapară în mai puțin de o săptămână sau chiar o zi. Grație evoluției tehnologice, epilarea cu laser face ca acum totul să fie mult mai simplu și să putem beneficia de renunțarea completă la epilatul clasic.

  Epilarea cu laser poate părea o alegere extremă când vine vorba despre a scăpa de părul nedorit de pe corp, însă există câteva motive care te-ar putea convinge să te gândești serios să o abordezi. 

   

  Epilarea cu laser te ajută să eviți alte metode dureroase și care necesită mai mult timp

   

  Indiferent de metoda de epilare pe care obișnuiești să o folosești, fie că este vorba de utilizarea aparatului de ras, de epilatul cu ceară sau cu creme depilatoare, oricare dintre acestea sunt fie incomode, fie consumatoare de timp sau chiar dureroase. Dacă iei în calcul timpul petrecut pentru a le aplica, banii cheltuiți și energia consumată pentru a îndepărta părul de pe corp în toate aceste moduri, epilarea cu laser devine o idee cu mult mai acceptabilă în ceea ce privește costul și efortul de orice natură investit în acest procedeu. 

  Folosești zilnic aparatul de ras? Te epilezi cu ceară în fiecare săptămână? Cu siguranță va fi mult mai comod și mai relaxant să petreci câte o jumătate de oră, o dată la câteva săptămâni, într-o clinică specializată ce oferă servicii de epilare cu laser, pentru a scăpa de părul nedorit fără durere și într-un mod eficient

   

  Epilarea cu laser are rezultate de lungă durată

   

  Unul dintre cele mai convingătoare argumente pentru care cele mai multe persoane aleg epilarea cu laser este faptul că această metodă oferă rezultate eficiente pe termen lung. Deși fiecare persoană este diferită, de cele mai multe ori, cei care aleg să beneficieze de acest tip de tratament cosmetic au parte de rezultate semnificative și de durată de îndepărtate a părului de pe picioare, axile, față, piept, spate și de pe tot corpul, în general.   

  Chiar dacă epilarea cu laser nu înseamnă în mod obligatoriu îndepărtarea permanentă a părului de pe corp, căci corpul tău va încerca în mod natural să îl regenereze, vei constata că ritmul de creștere a acestuia încetinește semnificativ, iar consistența sa va fi cu mult mai redusă. Și, timp de câteva luni până la un an după tratamentul de epilare cu laser, poți avea certitudinea că vei petrece acest interval de timp fără a avea păr pe corp.

   

   

  Epilarea cu laser se poate face iarna pentru a te pregăti de vară


  Deși procedura de epilare cu laser se poate efectua în orice moment din an, expunerea la soare a pielii după ce a fost supusă acestui tratament nu este recomandată, ceea ce face ca iarna să fie momentul oportun pentru a-l începe. Astfel, vei avea parte de o piele netedă și fină exact înainte de începerea sezonului estival. 

   

  Poți oricând îndepărta părul de pe corp între ședințele de epilare cu laser


  Spre deosebire de epilarea cu ceară sau folosirea cremelor speciale, pentru procedura de epilare cu laser nu este nevoie să lași părul de pe corp să crească pentru a avea efect. În acest caz, este chiar indicat să utilizezi aparatul de ras pentru a îndepărta părul înaintea unei sesiuni de tratament, căci rasul nu afectează rădăcina firului de păr și permite laserului să acționeze mai eficient. 


  epilare picioare cu laser   epilare brațe definitiva cu laser


   

  Epilarea cu laser te poate ajuta să economisești bani


  Prețul unui tratament de epilare cu laser este, în zilele noastre, considerabil mai accesibil decât înainte, ceea ce nu putem spune despre costurile periodice și permanente pe care le presupun metodele clasice de epilare cu efect temporar. Odată aplicat tratamentul inițial de epilare cu laser, acesta se continuă cu sesiuni de întreținere care au loc extrem de rar spre deloc, ceea ce se traduce prin economii considerabile de bani, dar și de timp.

  Îndepărtarea părului nedorit de pe corp prin epilarea cu laser îți redă libertatea, îți crește stima de sine și te ajută să eliberezi timp prețios altminteri investit în proceduri cosmetice, de care ai atât de multă nevoie. Imaginează-ți, doar, cum ar fi dacă nu ar mai trebui să-ți mai faci griji tot timpul că trebuie să te epilezi. Este argumentul suprem pentru care epilarea cu laser poate fi soluția potrivită pentru tine!

  Vrei să afli mai multe despre eficiența tratamentelor de epilare cu laser? Programează-te chiar acum pentru o consultație gratuită la
  Amazing Sking – Laser Hair Removal


  clinica epilare definitiva cu laser
 • Categorii

  Cele mai noi articole


    5 lucruri mai puțin știute despre epilarea definitivă cu laser  De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser?  În ce anotimp se recomandă epilarea definitivă cu laser?  Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine  Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă cu laser


 • Urmareste-ne pe retelele de socializare
 • Aboneaza-te la newsletter
© 2022. Site realizat cu SkyNetCMS ( Sky Net Content Management System ) SkyNet CMS .un produs al Rugnis International SRL