Epilarea definitivă cu laser – descriere procedură și prețuri

Epilarea definitivă cu laser este o procedură care utilizează un fascicul de lumina intens pentru a distruge foliculii firelor de păr de pe orice parte a corpului. Deși există multe tipuri de epilare cu laser, cele mai frecvent utilizate sunt laserele cu dioda și laserele cu CO2.

Epilarea cu laser este o procedură sigură și eficientă pentru a elimina părul nedorit de pe corp şi, totodată, o procedură nedureroasă care elimină riscul firelor de păr crescute sub piele, dar şi al iritaţiilor şi erupţiilor. Efectele se pot vedea după prima şedinţe şi sunt definitive după 4 – 6 şedinţe. Preţurile variază în funcție de zona tratată şi de numărul de sesiuni necesare.

Epilarea definitivă cu laser - beneficii

Dacă eşti în căutarea unei soluții pentru îndepărtarea definitivă a părului nedorit de pe corp, epilarea cu laser poate fi soluţia de care ai nevoie. Aceasta folosește fascicule concentrate de lumină pentru a pătrunde în foliculul de păr și pentru a-i distruge rădăcina, rezultatul fiind o piele netedă şi frumoasă. Există multe beneficii ale epilării cu laser care trebuie amintite:
Precizia – Epilarea cu laser poate viza anumite zone cu precizie şi nu afectează pielea, ceea ce o face ideală pentru zone mici precum buza superioară sau bărbia.
Viteza – Tratamentele sunt rapide, iar majoritatea sesiunilor durează între 15 şi 60 de minute, în funcţie de suprafaţa tratate.
Siguranța – Îndepărtarea părului cu laser este sigură atunci când este efectuată de un profesionist calificat.
Mai puține efecte secundare – Nu există riscul de infecție sau alte complicații asociate cu îndepărtarea părului cu laser.
Previzibilitate – Te poţi aștepta la rezultate de lungă durată după numai câteva ședințe.

Unde poţi beneficia de tratament pentru epilarea cu laser

Dacă eşti interesat de epilarea cu laser, asigură-te că te consulţi cu un profesionist calificat. Acesta poate fi găsit în diverse centre de epilare cu laser sau saloane de înfrumuseţare. Epilarea cu laser poate fi folosită pentru a îndepărta părul din aproape orice zonă a corpului, inclusiv de pe față, picioare, brațe, zona bikinilor și axile. Este o alegere populară pentru persoanele care s-au săturat de bărbierit, epilat cu ceară sau de alte metode temporare de îndepărtare a părului.

Rezultatele îndepărtării părului cu laser sunt de obicei de lungă durată, dar este posibil să fie nevoie de retușuri ocazionale pentru a menține rezultatele. Numărul de tratamente de care vei avea nevoie depinde de o varietate de factori, inclusiv nuanța pielii, culoarea părului și grosimea firelor.

Preţuri pentru epilarea definitivă cu laser

În general, cei care doresc epilare definitivă cu laser pentru mustaţă, bărbie şi perciuni ar trebui să se aştepte să plătească în jur de 60 lei / şedinţa, pentru faţă în întregime 150 lei / şedinţa, iar pentru axile la 140 lei / şedinţa. Pentru a afla exact cât va trebui să plăteşti pentru a scăpa de părul nedorit de pe anumite zone ale corpului, programează-te la un salon specializat în epilare cu laser şi discută cu un tehnician opţiunile pe care le ai. Uneori, poţi beneficia de reduceri şi oferte atractive.

Prin urmare, dacă eşti interesat de epilarea cu laser, programează acum o întâlnire cu un tehnician de la un centru specializat pentru a discuta opţiunile pe care le ai. În prima şedinţă se va stabili o schemă de tratament şi se va calcula preţul total, astfel încât să ştii exact care este bugetul necesar.

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top