Epilarea inghinală cu laser, model brazilian

Epilarea inghinală cu laser, model brazilian

Procedura de epilare inghinală definitivă cu laser este realizată cu ajutorul unui laser special care emite fascicule de lumină intensă care sunt absorbite de pigmentul din firele de păr, distrugându-le foliculii pilosi din interior. Astfel, părul nu mai crește în acea zonă. Pentru a obține un rezultat durabil și de calitate, sunt necesare mai multe ședințe de tratament, în funcție de densitatea părului și de tipul de piele.

Ce presupune epilarea inghinală braziliană cu laser?

Epilarea definitivă cu laser este în prezent, printre cele mai populare metode de îndepărtarea a părului din zona inghinală. Dimensiunea zonei pe care intenționezi să o epilezi va determina opțiunea pe care o poți alege. Astfel, poți opta pentru epilare inghinală cu laser basic (linia bikini), californian (linia bikini plus parțial abdomen), thong (bikini și abdomen complet), braziliană (epilare completă, fără labii) sau hollywood (epilare completă definitivă).

Modelul brazilian de epilare inghinală cu laser implică îndepărtarea tuturor firelor de păr de pe zona inghinală, inclusiv de pe buzele vaginale și de pe zona perianală. Acest model este ales de multe femei deoarece oferă o senzație de curățenie și prospetime, fiind considerat o opțiune mai igienică decât alte modele de epilare inghinală.

În timpul procedurii de epilare inghinală cu laser, se aplică un gel special pe zona care urmează să fie tratată, după care se folosește laserul pentru a îndepărta părul. Procedura este relativ rapidă și nu este dureroasă, deși poate fi resimțită o senzație de căldură sau de furnicături pe piele. După procedură, pielea poate fi ușor roșie sau iritată, dar acest efect dispare în câteva ore sau în câteva zile.

Procedura braziliană de epilare cu laser în zona inghinală este una dintre numeroasele tipuri de tehnici de epilare disponibile pentru clienți. Epilarea braziliană presupune îndepărtarea în totalitate a părului din zona inghinală (mai puțin în zona labiilor), însă, în funcție de preferințe, anumite femei pot decide lăsarea unei dungi cu fire de păr, în zona numită ˝muntele lui Venus˝.

Acest tip de procedură implică utilizarea tehnologiei laser pentru a ținti și îndepărta în siguranță și în mod eficient părul nedorit din zona respectivă. Tratamentul este util pentru eliminarea rapidă și eficace a părului, fără durere sau disconfort pentru client.

Câte ședințe sunt necesare pentru epilarea braziliană cu laser?

Durata și frecvența ședințelor de tratament vor depinde de nevoile și obiectivele individuale, dar pot include una, două sau mai multe ședințe, timp de câteva săptămâni sau luni, până la obținerea rezultatelor dorite.

Pregătirea pentru epilarea inghinală cu laser

Pregătirea pentru epilarea inghinală cu laser implică o serie de pași care trebuie urmați pentru a se asigura că se obțin cele mai bune rezultate. Un pas esențial este vizitarea unui estetician calificat, care îți va explica toate opțiunile.

În general, pentru epilarea braziliană cu laser, este necesar ca înainte de procedură, să îndepărtezi complet firele de păr acasă, prin raderea acestora. Acest lucru este recomandat pentru eficacitatea tratamentului. De asemenea, evită să folosești alte metode de epilare, precum epilarea cu aparatul depilator sau ceară, cu cel puțin patru săptămâni înainte de tratament.

Este important să consultați un specialist înainte de a începe procedura de epilare inghinală cu laser și să urmați instrucțiunile de îngrijire a pielii în timpul și după procedură. AMAZING SKIN este o clinică specializată exclusiv pe epilarea definitivă cu laserul, având lasere de ultimă tehnologie acreditate medical și personal calificat, cu experiență și rezultate dovedite.

Scroll to Top