Este epilarea cu laser definitivă și permanentă?

Este epilarea cu laser definitivă și permanentă?

Epilarea cu laser este o procedură revoluționară, definitivă și permanentă, care folosește energia laser pentru a distruge firele de păr nedorite. Este o metodă sigură și eficientă pentru a reduce permanent firele de păr nedorite de pe corp. Procedura de epilare cu laser este realizată de către un specialist în medicina estetică și poate fi utilizată de femei sau bărbaţi pentru a trata diferite zone ale corpului, cum ar fi fața, axilele, abdomenul, picioarele, braţele și zona inghinală.

Ce este, mai exact, epilarea cu laser?

Procedura epilării cu laser constă în emiterea de fascicule de energie laser care pătrund prin piele și distrug foliculul de păr. Energia laser este absorbită de pigmentul numit melanină, dar aceasta nu distruge pielea și ţesuturile înconjurătoare. Pentru a obține rezultate optime, tratamentul trebuie repetat în mod regulat, deoarece părul crește în cicluri și nu toți foliculii de păr sunt activi în același timp.

Etapele procedurii de epilare cu laser

În primul rând, specialistul va realiza o evaluare a fiecărei zone tratată. De asemenea, va furniza informații despre avantajele, riscurile și opțiunile de tratament. Înainte de a începe procedura, acesta va aplica o cremă anestezică locală pentru a reduce disconfortul. După tratament, este important ca pacienții să respecte instrucțiunile oferite de specialist. Acestea includ evitarea expunerii la soare și folosirea produselor care conțin SPF. De asemenea, pacienții trebuie să evite folosirea uleiurilor pe piele și să nu ia anumite medicamente înainte de procedură.

Cât durează efectele epilării cu laser?

Epilarea cu laser este definitivă și permanentă şi poate fi eficientă pentru a reduce firele de păr nedorite, însă, poate dura câteva luni pentru a obține rezultatele optime. Întrucât nu toate firele de păr sunt în aceeași fază de creștere, este posibil să fie necesare mai multe şedinţe de epilare cu laser pentru a obține rezultatele dorite.

Epilarea cu laser - o procedură rapidă şi eficientă

Epilarea cu laser este un tratament rapid și eficient care nu necesită anestezie. Acesta poate fi folosit pentru a epila zone mici, cum ar fi fața, sau zone mai mari, cum ar fi braţele, spatele sau picioarele. Tratamentul poate fi folosit pentru a elimina părul nedorit de pe față și pentru a reduce creșterea părului în zonele de pe corp unde crește mai rapid. Epilarea cu laser poate crea un uşor disconfort și pot fi necesare mai multe şedinţe pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, este important să se țină cont de faptul că, chiar și după tratament, părul poate reapărea în zonele tratate, motiv pentru care sunt necesare şedinţe regulate de întreţinere.

Cât timp durează până vei scăpa definitiv de părul nedorit de pe corp prin epilare cu laser?

Epilarea cu laser este o metodă noninvazivă, care utilizează energia laser pentru a distruge foliculul de păr. Durata tratamentului depinde în mare măsură de tipul de piele, de densitatea părului şi de suprafaţa zonei tratată. Cu cât părul este mai des, cu atât tratamentul va dura mai mult. De asemenea, tratamentul este mai eficient pe pielea deschisă la culoare şi în zonele cu păr mai des. În general, pentru a obţine rezultate optime, se recomanda 6-8 şedinţe de epilare cu laser, la o distanţă de 4-6 săptămâni între şedinţe.

Durata unei şedinţe variază între 20 şi 40 de minute, în funcţie de zona tratată. După toate aceste şedinţe, părul nedorit va fi eliminat în mod eficient şi definitiv. În plus, părul nou va creşte mai încet şi mai subţire, astfel încât este necesară doar o întreţinere minimă. În concluzie, epilarea cu laser este o metodă eficientă şi modernă pentru a scăpa definitiv de părul nedorit. Cu toate acestea, tratamentul durează în medie între 6 şi 8 şedinţe, fiecare dintre acestea durează între 20 şi 40 de minute.

Beneficiile epilării cu laser

Întrucât oferă mai multe avantaje, epilarea cu laser este una dintre cele mai populare metode de epilare. Aceasta poate fi folosită pe orice parte a corpului atât de femei, cât şi de către bărbaţi, și poate fi folosită pentru a elimina firele de păr nedorite. Este mult mai eficient decât metodele tradiționale, cum ar fi epilarea cu ceară, cu crema sau cu aparatul de epilat.

Permite eliminarea părului nedorit pe termen lung și oferă rezultate imediat vizibile și durabile. De asemenea, epilarea cu laser poate fi efectuată rapid și în condiții de siguranță, fiind foarte eficientă pentru a elimina într-un mod mai puţin dureros părul de pe orice parte a corpului, inclusiv față, mâini, picioare, spate, abdomen, axilă și zona inghinale.

De asemenea, epilarea cu laser nu provoacă iritații sau alte reacții adverse pe termen scurt sau lung, şi, în timp, este mai puțin costisitoare decât alte metode de epilare. În plus, conferă pielii un aspect mai neted și uniform al pielii, fără fire de păr reziduale. Acest lucru poate îmbunătăți în mod semnificativ aspectul pielii și poate reduce disconfortul și neplăcerile cauzate de firele de păr nedorite sau crescute sub piele.

Se pot epila cu laser şi bărbaţii?

Epilarea bărbaților cu laser oferă un mod sigur și eficient de a îndepărta părul nedorit și este un tratament ideal pentru bărbații care doresc să îndepărteze părul de pe față, piept și spate. Epilarea cu laser poate fi efectuată pe ambele sexe, dar este mult mai eficientă pentru bărbați. Acest lucru se datorează faptului că firele de păr de pe fața și trunchiul bărbaților sunt de obicei mai groase și mai dense decât cele ale femeilor motiv pentru care procedura va fi mai eficientă la bărbaţi în eliminarea părului nedorit.

Epilarea cu laser este o metodă modernă și eficientă pentru a elimina definitiv părul nedorit. Acest tratament poate fi utilizat şi de bărbaţi pe o varietate de zone ale corpului, pieptul, fața și spatele fiind zonele cele mai comune pentru epilarea cu laser. Este o procedură de tratament care oferă rezultate durabile și, de obicei, doar câteva şedinţe sunt suficiente pentru a obține rezultatele dorite. Totodată, este un tratament eficient, sigur şi puţin dureros care poate ajuta bărbaţii să îşi menţină pe termen lung pielea netedă şi uniformă.

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență

Scroll to Top