• Metode de epilare picioare – avantaje și dezavantaje

  07 November, 2022 - 14:17.46

  Metode de epilare picioare – avantaje și dezavantaje

   

   

  Femeile bine îngrijite vor să aibă picioare netede în orice moment. În plus, există în prezent o tendință de epilare a tuturor părților cu păr ale corpului (cu excepția sprâncenelor, a genelor și a capului, desigur).


  epilare picioare definitiva cu laser

  Există multe metode de epilare și alegerea lor depinde de diferite componente: părți ale corpului, sensibilitate la durere, efecte secundare, costuri. Vei descoperi în continuare câteva metode populare, prezentându-le principalele avantaje și dezavantaje.

   

  Lama de ras – o metodă clasică


  Aceasta este o metodă clasică, ale cărei avantaje sunt: ​​viteza, confortul și costul foarte scăzut. Cel mai bine este să scapi de părul de pe picioare imediat după baie sau duș. Înainte de tratament, pe piele trebuie aplicată un produs cosmetic special de ras (săpun, cremă), care va înlătura într-o oarecare măsură iritația. Lamele de ras special concepute pentru femei au o protecție specială împotriva tăieturilor. Ține cont că firele de păr care cresc după epilarea cu lama de ras, sunt mult mai puternice și cresc cam în 2-3 zile.

  epilat picioare   epilat picioare cu laser   

  Crema depilatoare – o metodă ușoară


  Una dintre cele mai ușoare metode este epilarea cu o cremă specială sau cu o spumă. Este o modalitate ușoară pe care o poți încerca în confortul casei tale. În plus, practic nu provoacă iritații - există produse cosmetice dedicate diferitelor părți ale corpului, precum și pielii sensibile. Cremele și spumele pentru îndepărtarea părului nu sunt foarte scumpe, dar principalul lor dezavantaj este necesitatea de a repeta tratamentul la câteva zile.

   

  Epilatorul electric – o metodă dureroasă


  Aceasta este o altă metodă de epilare acasă. Sarcina epilatoarelor electrice este de a îndepărta firele de păr împreună cu rădăcinile, însă această procedură este destul de dureroasă, mai ales în anumite zone mai sensibile. Dezavantajul este că părul va crește după aproximativ 2-3 săptămâni și procedura trebuie repetată. Un alt dezavantaj la aplicarea acestei proceduri este că firele de păr pot să crească sub piele și să provoace inflamații.

   

  Epilarea cu ceară – o metodă complicată


  Pe piață există și ceară sau plasturi de ceară. Plasturii trebuie încălziți, apoi aplicați în direcție creșterii părului. Plasturii, precum epilatoarele electrice, pot să nu prindă firele de păr foarte scurte. Se aplică pe pielea uscată pentru că așa se lipesc bine. Avantajul și dezavantajul totodată acestui tratament este faptul că părul crește din nou după aproximativ 2-3 săptămâni, costul tratamentului nu este mare și metoda se poate folosi acasă. Dezavantajul este că trebuie găsită o modalitate de a încălzi suficient ceara pentru a dizolva eficient părul. Cu ceară rece nu vei face mare lucru. Plasturii de ceară sunt o soluție bună pentru îndepărtarea mustății, a părului de la subraț și a zonei bikinilor. În cazul picioarelor - este o opțiune mult prea laborioasă.

   

  Epilarea cu laser – metoda perfectă


  Datorită tratamentului de îndepărtare a părului cu epilator laser de la https://www.amazingskin.ro/, se poate scăpa de părul nedorit pentru o perioadă foarte lungă de timp, și chiar pentru totdeauna. Epilarea definitivă cu laser este o soluție perfectă, deși poate părea scumpă la început. Dar, dacă se ia în calcul faptul că după câteva tratamente, părul va dispărea pentru o perioadă foarte mare de timp, avantajele acestei metode devin evidente. Cu cât părul este mai gros și mai închis la culoare, cu atât este mai ușor pentru laser să prindă pigmentul( laserul distruge melanina și foliculii de păr împreună cu aceasta). Când se alege această metodă de îndepărtare a părului, se alege confortul de lungă durată și o piele netedă și moale.
  Care este metoda ta preferată de îndepărtare a părului de pe picioare? Sau poate optezi pentru soluții diferite în funcție de ocazie?


  epilare picioare cu laser
 • Categorii

  Cele mai noi articole


    5 lucruri mai puțin știute despre epilarea definitivă cu laser  De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser?  În ce anotimp se recomandă epilarea definitivă cu laser?  Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine  Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă cu laser


 • Urmareste-ne pe retelele de socializare
 • Aboneaza-te la newsletter
© 2022. Site realizat cu SkyNetCMS ( Sky Net Content Management System ) SkyNet CMS .un produs al Rugnis International SRL