Modele de epilare inghinală cu laserul

 

Epilarea inghinală cu laserul este o metodă de eliminare a părului nedorit din zona inghinală (partea inferioară a abdomenului, lângă organele genitale) prin utilizarea unui laser care emite radiații luminoase care pătrund în piele și sunt absorbite de melanina din foliculul pilos (rădăcina firelor de păr). Aceasta face ca temperatura foliculului să crească și distruge rădăcina firului de păr, oprind astfel creșterea ulterioară a acestuia

Procedura este similara cu cea utilizată pentru alte zone ale corpului, terapeutul va aplica un gel sau soluție de răcire pentru a reduce disconfortul si iritația. Terapeutul va trece laserul peste zona inghinală, acesta va emite radiații luminoase care pătrund în piele și sunt absorbite de melanina din foliculul pilos.

Există mai multe tipuri de laser utilizate pentru epilarea inghinală, fiecare cu propriile lor avantaje și dezavantaje.

  • Laserul Alexandrite: este un laser cu spectru larg, care este adesea utilizat pentru pielea deschisă la culoare. Este un laser de înaltă putere și este eficient pentru tratarea zonei inghinale.
  • Laserul Nd:YAG: este un laser cu spectru îngust și este recomandat pentru pielea închisă la culoare sau bronzată. Este mai puțin dureros decât laserul Alexandrite, dar poate necesita mai multe ședințe pentru a obține același rezultat.
  • Laserul diode: este un laser cu spectru larg, recomandat pentru toate tipurile de piele. Este un laser de înaltă putere și poate fi utilizat pentru a trata zone precum zona inghinala, ceea ce poate duce la rezultate eficiente într-un număr mic de ședințe.

În clinicile AMAZING SKIN folosim lasere de ultimă generație, tip diodă.
Această procedură poate fi utilizată atât pentru femei cât și pentru bărbați, si poate fi benefică pentru cei care doresc să elimine părul nedorit din această zonă sau să se conformeze unor standarde estetice specifice. De specificat că în saloanele AMAZING SKIN se face această procedură doar la femei.

Este important să discutați cu specialistul care are experiență în epilarea cu laser pentru a vă asigura că aceasta este o opțiune potrivită pentru dumneavoastră și pentru a afla mai multe despre preț și numărul de ședințe necesare. Este posibil ca specialistul să recomande o anumită tipologie de laser, în funcție de culoarea pielii sau de densitatea părului din zona inghinală.

Modele de epilare inghinală


Epilarea inghinală braziliană cu laser este o tehnică care se concentrează pe eliminarea părului din jurul zonei genitale, inclusiv din jurul anusului, și poate include și eliminarea părului din partea din spate a coapselor. Este o metodă mai invazivă, care necesită mai multe ședințe și poate fi ușor dureroasă.  

Epilarea inghinală californiană cu laser în schimb, se concentrează doar pe eliminarea părului din jurul zonei genitale, lăsând un triunghi de păr mai mare sau chiar complet lăsând părul să rămână în zona pubiană. Este o metodă mai puțin invazivă, dar poate să nu fie la fel de eficientă ca epilarea braziliană cu laser.

Epilarea Hollywoodiană cu laser se concentrează pe eliminarea completă a părului din zona inghinală, inclusiv din jurul zonei genitale și anusului, aceasta fiind cea mai invazivă metodă de epilare. Este o metodă ușor dureroasă, și poate necesita mai multe ședinte pentru a obține rezultatele dorite.

Epilarea bikini cu laser, în schimb, se concentrează doar pe eliminarea părului din jurul zonei bikini, lăsând o linie mai mică sau o zonă mai mare de păr nedepilat. Este o metodă mai puțin invazivă, care poate fi mai puțin dureroasă decât altele;
 

Acest procedeu de epilare inghinală este valabil doar pentru femei în saloanele AMAZING SKIN
AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top