Salon epilare definitivă. La ce să te aștepți când ajungi într-un astfel de salon

Când intri într-un salon care oferă epilare permanentă, vei găsi un mediu curat și profesionist. Personalul este prietenos și are experienţă în serviciile pe care le oferă și mai mult de atât sunt calificați și instruiți.

Epilarea permanentă este un proces care folosește tehnologia laser pentru a distruge foliculul de păr, astfel încât firele de păr să nu mai crească în viitor. În urma epilării cu laser, nu va mai trebui să îţi faci griji în legătură cu firele de păr nedorite de pe corp. Este o procedură minim invazivă, mai puţin dureroasă decât epilarea cu ceară sau cu penseta şi are efecte pe termen lung.

Dotări salon epilare definitivă

Într-un salon de epilare definitiva te aşteaptă o echipă specializată şi un ambient plăcut, curat, steril. Tratamentul se va face cu aparatul laser, în timp ce tu vei sta confortabil pe un pat de tratament cosmetic. Procedura este realizată de un terapeut specializat în utilizarea aparatului cu laser.

Procedura de epilare definitiva - descriere

Epilarea definitivă este o procedură care implică utilizarea unui laser pentru a îndepărta firele de păr nedorite de pe corp. Laserul emite o lumină care este absorbită de melanină (pigmentul care dă culoare pielii și părului). Această lumină creează căldura, iar căldura distruge foliculii de păr.

Scopul principal pentru primele sesiuni de epilare definiivă cu laser este de a încetini cu adevărat creșterea părului și de a-l subția. Primele tale ședințe ar trebui să fie confortabile și ar trebui să simți o strângere ușoară/medie în funcție de densitatea părului tău. Întotdeauna ar trebui să primești informații despre ce se va întâmpla astfel ca tu să te simți în largul tău.

Terapeuții trebuie să fie profesioniști și se asigure că nu te simți niciodată inconfortabil. Procedura poate fi efectuată în moduri diferite, în funcție de tipul de laser folosit. Unele tipuri de lasere sunt mai eficiente pentru un anumit tip de piele și păr. De exemplu, laserele cu dioda sunt recomandate pentru persoanele cu ten deschis la culoare și păr fin, în timp ce laserele cu YAG sunt mai bune pentru tenul închis la culoare şi părul gros.

Dacă te întrebi de ce este nevoie de mai multe ședințe, răspunsul este simplu: nu toate firele de păr cresc in același timp! Ciclul de creștere al firelor de păr este format din 3 faze: anagen, catagen si telogen iar durata lor variază de la persoană la persoană. Tratamentul de epilare definitivă cu laser este eficient doar în faza anagenă a creșterii firului de păr, atunci când firul este încă atașat de rădăcină. În aceasta fază, firul de păr conduce lumina laserului în rădăcină, distrugând-o. Niciodată nu știm exact în ce fază de creștere sunt firele de păr și niciodata ele nu sunt toate în aceeași fază! De aceea sunt necesare mai multe ședințe de tratament! Dacă toate firele de păr ar crește in același timp și am ști exact când sunt in faza anagenă, ar fi necesară o singură ședință pentru a elimina tot părul.

Epilarea cu laser - o procedură nedureroasă

În general, epilarea cu laser nu este dureroasă, multe persoane descriu senzația că pe o „înţepătură ușoară”. Se pot aplica anestezice locale topice pentru a reduce orice disconfort resimţit. O şedinţă de epilare cu laser durează între 15 şi 60 de minute, în funcţie de suprafaţa tratată şi sunt necesare între 6 şi 8 şedinţe pentru a obţine rezultate optime.

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top