• Salon epilare definitivă. La ce să te aștepți când ajungi într-un astfel de salon

  16 November, 2022 - 11:37.45

  Salon epilare definitivă. La ce să te aștepți când ajungi într-un astfel de salon
  Salon epilare definitivă. La ce să te aștepți când ajungi într-un astfel de salon

  Când intri într-un salon care oferă epilare permanentă, vei găsi un mediu curat și profesionist. Personalul este prietenos și are experienţă în serviciile pe care le oferă și mai mult de atât sunt calificați și instruiți.

  salon epilare definitiva cu laser


  Epilarea permanentă este un proces care folosește tehnologia laser pentru a distruge foliculul de păr, astfel încât firele de păr să nu mai crească în viitor. În urma epilării cu laser, nu va mai trebui să îţi faci griji în legătură cu
  firele de păr nedorite de pe corp. Este o procedură minim invazivă, mai puţin dureroasă decât epilarea cu ceară sau cu penseta şi are efecte pe termen lung.


   

  Etapele epilării cu laser


  În general, clienţii care apelează la epilarea cu laser au nevoie de mai multe şedinţe, în funcţie de suprafaţa epilată, dar şi de densitatea firelor de păr. Şi dacă la prima şedinţă se răspunde la întrebări, se explică procedura şi se stabileşte un plan de epilare potrivit, începând cu a doua şedinţă, efectiv, se începe tratamentul. Şedinţele pot dura între 15 şi 60 de minute, în funcţie de cât de mare este zona care trebuie acoperită.

   

  Dotări salon epilare definitivă


  Într-un salon de epilare definitiva te aşteaptă o echipă specializată şi un ambient plăcut, curat, steril. Tratamentul se va face cu aparatul laser, în timp ce tu vei sta confortabil pe un pat de tratament cosmetic. Procedura este realizată de un terapeut specializat în utilizarea aparatului cu laser.

   

  Procedura de epilare definitiva - descriere


  Epilarea definitivă este o procedură care implică utilizarea unui laser pentru a îndepărta firele de păr nedorite de pe corp. Laserul emite o lumină care este absorbită de melanină (pigmentul care dă culoare pielii și părului). Această lumină creează căldura, iar căldura distruge foliculii de păr.


  procesul de epilare definitiva cu laser

  Scopul principal pentru primele sesiuni
  de epilare definiivă cu laser este de a încetini cu adevărat creșterea părului și de a-l subția. Primele tale ședințe ar trebui să fie confortabile și ar trebui să simți o strângere ușoară/medie în funcție de densitatea părului tău. Întotdeauna ar trebui să primești informații despre ce se va întâmpla astfel ca tu să te simți în largul tău.

  Terapeuții
  trebuie să fie profesioniști și se asigure că nu te simți niciodată inconfortabil. Procedura poate fi efectuată în moduri diferite, în funcție de tipul de laser folosit. Unele tipuri de lasere sunt mai eficiente pentru un anumit tip de piele și păr. De exemplu, laserele cu dioda sunt recomandate pentru persoanele cu ten deschis la culoare și păr fin, în timp ce laserele cu YAG sunt mai bune pentru tenul închis la culoare şi părul gros.


  laserul in procesul de epilare definitiva


  Dacă te întrebi de ce este nevoie de mai multe ședințe, răspunsul este simplu: nu toate firele de păr cresc in același timp! Ciclul de creștere al firelor de păr este format din 3 faze: anagen, catagen si telogen iar durata lor variază de la persoană la persoană. Tratamentul de epilare definitivă cu laser este eficient doar în faza anagenă a creșterii firului de păr, atunci când firul este încă atașat de rădăcină. În aceasta fază, firul de păr conduce lumina laserului în rădăcină, distrugând-o. Niciodată nu știm exact în ce fază de creștere sunt firele de păr și niciodata ele nu sunt toate în aceeași fază! De aceea sunt necesare mai multe ședințe de tratament! Dacă toate firele de păr ar crește in același timp și am ști exact când sunt in faza anagenă, ar fi necesară o singură ședință pentru a elimina tot părul.


   

  Epilarea cu laser - o procedură nedureroasă


  În general, epilarea cu laser nu este dureroasă, multe persoane descriu senzația că pe o „înţepătură ușoară”. Se pot aplica anestezice locale topice pentru a reduce orice disconfort resimţit. O şedinţă de epilare cu laser durează între 15 şi 60 de minute, în funcţie de suprafaţa tratată şi sunt necesare între 6 şi 8 şedinţe pentru a obţine rezultate optime.
   
 • Categorii

  Cele mai noi articole


    5 lucruri mai puțin știute despre epilarea definitivă cu laser  De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser?  În ce anotimp se recomandă epilarea definitivă cu laser?  Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine  Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă cu laser


 • Urmareste-ne pe retelele de socializare
 • Aboneaza-te la newsletter
© 2022. Site realizat cu SkyNetCMS ( Sky Net Content Management System ) SkyNet CMS .un produs al Rugnis International SRL