Salonul AMAZING SKIN din Brăila. Interviu cu Anca, terapeut epilare laser

Anca face parte din echipa AMAZING SKINdin 2017 și momentan este terapeut la clinica din Brăila. Ea are cunoștințe vaste în toate domeniile de îndepărtare a părulu. Când vine vorba de epilare și lasere, Anca este o expertă în domeniul său și are experiență dovedită în utilizarea unei game largi de lasere defernite, inclusiv IPL, Diode, Alexandrite și Nd:YAG.

De când este deschis salonul AMAZING SKIN din Brăila?

AMAZING SKIN punct de lucru Brăila este deschis din luna mai anul 2018. Am fost terapeut clinician încă de la deschidere. Până în 2018 am lucrat la altă clinică AMAZING SKIN.

Care este calificarea dvs și câți ani de experiență aveți în utilizarea laserului?

Calificarea mea este de inginer agronom din 2009, dar nu am practicat niciodată această meserie, am simțit că nu este pentru mine. Pe domeniul cosmetic, mai exact al utilizării laserului am 5 ani de experiență.  Am făcut cursuri de specialitate pentru a înțelege procesul de utilizare a laserelor în epilarea definitivă și suntem informate annual de noutățile care apar în acest domeniu.

Care sunt cele mai solicitate proceduri de epilare definitive cu laserul în centru AMAZING SKIN din Brăila?

În clinica AMAZING SKIN din Brăila efectuăm atât procedura de epilare definitivă cu laserul, cât și procedura de remodelare corporală. Cele mai multe cereri le primim pentru epilare definitivă cu laserul. 
Cele mai solicitate zone în cazul femeilor sunt zona inghinală, unde de regulă se solicită epilare totală tip Brazilian, dar și epilarea pe picioare, având posibilitatea de procedură epilare picior lung sau scurt. Există cereri și pe zona axilelorși a brațelor, iar din epilarea facial, cea mai cerută este zona mustaței.

La bărbați, cele mai solicitate zone sunt epilarea cu laserul pe piept, spate, brațe și axile. Am avut un singur caz care a solicitat și zona facială, unde am obținut rezultate foarte bune, având în vedere că firele de păr din barbă sunt groase și foarte evidente, astfel că laserul le vede și le distruge ușor rădăcina.
În general bărbații sunt mai puțini la număr decât femeile, însă am observat în ultima perioadă că vin din ce în ce mai mulți.

Care a fost cel mai dificil moment sau caz dificil pe care l-ați gestionat?

Nu am avut cazuri dificile. În general, dacă se respectă procedura, iar clienții urmează recomandările noastre, nu au cum să apară probleme. Însă pot spune că cele mai dificile momente sunt acelea când apar primele pusee de creștere, după ședințele de epilare.

Deși la prima ședință le explic despre tot ce înseamnă epilare definitivă și tot ce implică aceasta procedură, inclusiv ciclicitatea creșterii firelor de păr, unele personae nu sunt foarte atente la această informație și se sperie în primă fază.  Le mai explicăm odată și insistăm mai mult pe  fazele de creștere ale firului de păr.

Ce alte recomandări le oferiți clienților după ședințele de epilare definitive cu laser?

Iată câteva din recomandările principale pe care le oferim clienților pentru îngrijirea pielii, după ședințele de epilare cu laser:

  • Să evite expunerea pielii la soare timp de cel puțin două săptămâni după epilarea cu laser. Pielea este mai sensibilă după tratamentul cu laser și poate fi mai predispusă la arsuri solare.
  • Să folosească o cremă hidratantă pentru a ajuta la calmarea și hidratarea pielii după tratamentul cu laser. Pot alege o cremă cu ingrediente calmante, cum ar fi aloe vera sau ulei de cocos.
  • Să evite utilizarea produselor de îngrijire a pielii care conțin alcool sau alte ingrediente iritante după epilarea cu laser. Acestea pot irita pielea și pot agrava starea pielii după tratament.
  • Să evite dușurile fierbinți și bazinele cu apă fierbinte timp de cel puțin 24 de ore după epilare. Apa fierbinte poate irita pielea și poate agrava starea pielii după tratament.
  • Să nu folosească lama, să nu se vopsească în zona respectivă și să nu smulgă firele de păr din zona tratată cu laser între ședințe. Acest lucru poate interfera cu efectele tratamentului cu laser și poate agrava starea pielii.
  • Să ne sune pentru orice simptome sau efecte secundare neobișnuite, cum ar fi roșeața, durerea sau umflarea zonei respective, după epilarea cu laser.

Cu fiecare client pe care îl avem, schimbăm numere de telefon și chiar dacă nu ne contactează ei între ședințe, îi întrebăm noi cum evoluează și cum se simt, ca parte a procedurii de tratament AMAZING SKIN, pe care o urmăm.

Aveți clienți care se întorc la salon? De ce? Pentru alte zone corporale sau pentru aceași zonă?

Sunt cliente care se întorc la salon pentru ședintele de întreținere pe aceași zonă. Epilarea definitivă cu laser este una progresivă și chiar dacă tratamentul s-a încheiat, există totuși posibilitatea să mai apară fire de păr chiar și în zonele tratate.  

Am și cliente care încep procedura pe o anumită zonă apoi fiind mulțumite de rezultate continuă și cu alte zone corporale.

Ce aparatură aveți? Detalii despre fiecare aparat pe care îl aveți în salon.

In salon la noi avem un laser cu 3 lungimi de undă:  755 nm, 808 nm și 1064 nm
Fiecare lungime de undă ajunge la adâncimi diferite și atinge diferite structuri ale folicului de păr. Din acest motiv, aparatul realizează epilarea laser ca fiind cea mai sigură și cea mai eficientă. Aparatul garantează un tratament confortabil sigur și eficient. Laserul este folosit pe față și pe corp și nu afectează pielea in nici un fel.  

În salon mai avem și un aparat de remodelare corporală, Kokun Shape III . Este un tratament corporal non-invaziv și nedureros și te scapă de celulită.  Rezultatele se văd de la prima ședință și nu necesită timp de recuperare.

Este un apparat cu 6 funcții : ultrasunet, vacuum, radiofrecevență, roller pentru masaj, LED și infraroșu.
Aparatul Kokun Shape este ideal pentru:

  • reducerea circumferinței în centimetri
  • reducerea celulitei
  • conturarea corpului și redarea fermității pielii
  • lifting facial
  • îndepărtarea ridurilor din jurul buzelor și ochilor
  • îmbunătățirea texturii pielii
  • masaj mecanic

Acest sistem de modelare corporală oferă combinația revoluționară a radiofrecvenței bipolare, energiei luminii infraroșie, vacuumului, masajului mecanic și rolelor motorizate. Lumina infraroșie reduce impedanța pielii prin încălzirea acesteia, în timp ce energia radiofrecvenței pătrunde adânc în țesutul conjunctiv pentru a crește difuzia intracelulară a oxigenului prin încălzirea pielii.
Vacuumul și rollerele special concepute ajută pătrunderea radiofrecvenței chiar la 5-15 mm. Contractarea și întinderea țesutului conjunctiv îmbunătățește foarte mult efectul de conturare al corpului.
Ședințele cu aparatul KOKUN SHAPE III stimulează circulația sanguină, facilitează drenajul limfatic, stimulează metabolismul și producția de colagen nou, reduce circumferința, tratează rapid și eficient celulita, redă fermitatea pielii. Într-un cuvânt, este echipamentul ideal de reconturare corporală și de diminuare a celulitei. 

Care sunt principalele realizări din salonul AMAZING SKIN din Brăila?

Cea mai mare realizare aș putea spune că este încrederea mare a clientelor în tratamentele pe care le oferim în salon. Faptul că am reușit să construiesc o comunitate, care ne urmărește pe rețelele de socializare și ne recomandă prietenilor lor, este cea mai mare realizare. Mulțumirea și satisfacția doamnelor și bineînțeles faptul că în permanență ne recomandă și ne aduc alte persoane.

De ce să aleagă clienții salonul AMAZING SKIN Brăila și nu alte saloane din zonă. Cu ce vă diferențiați de concurență?

În primul rând putem discuta despre rezultatele foarte bune încă de la prima ședință de epilare definitive cu laser. Multitudinea de mesaje de mulțumire și cât de încântați sunt clienții noștri ne onorează și ne motivează să fim și noi din ce în ce mai buni. Încrederea pe care clienții o au în serviciile AMAZING SKIN și rezultatele obținute îi determină să ne recomande prietenilor lor și astfel avem o comunitate.

Programul nostru este flexibil astfel încât toți clienții pot fi programați după cum doresc și după cum au programul. Relația dintre terapeut și client este una foarte bună și asta pentru că prioritatea noastră este clientul! 

Ce le transmiți tu potențialilor clienți ai saonului AMAZING SKIN din Brăila?

Le oferim clienților varianta optimă pentru o piele fină și eliminarea părului nedorit. AMAZING SKIN este locul unde beneficiezi de cea mai eficientă și sigură metodă de epilare cu laser. La AMAZING SKIN avem și  pachete personalizate pentru cei cu adevărat interesați de această procedură. 
Noi știm că timpul clientului este limitat din multe puncte de vedere așa că avem un program flexibil pus la dispoziția lor. Toți cei care ne calcă pragul pleacă mai motivați, mai informați și mai încurajați.

Noi, echipa AMAZING SKIN facem tot ce ne stă în putință pentru a ajuta clienții noștri să obțină rezultatele dorite.

Scroll to Top