Salonul AMAZING SKIN Popești Leordeni. Să o cunoaștem pe Andreea Damian

Salonul AMAZING SKIN Popești Leordeni. Să o cunoaștem pe Andreea Damian

Andreea Damian s-a alăturat echipei Amazing Skin în 2020. Lucrează în industrie din 2016 și are cunoștințe extinse despre tratarea zonelor problematice în care hormonii pot provoca creșterea excesivă a părului. Ea este specializată în tratamente pentru bărbați și femei și îi place să ofere rezultate reale clienților, asigurând în același timp siguranța acestora pe parcursul tuturor tratamentelor. Acum este terapeut la salonul AMAZING SKIN din Popești Leordeni, salon deschis în iunie 2021.

Care este specializarea ta Andreea?

La bază sunt kinetoterapeut, dar lucrez în industria beauty din 2018 pe tot ce înseamnă terapie corporală. În ceea ce privește epilarea definitivă, am diplomă acreditată de minister pentru a efectua această procedură, 3 traininguri cu trainer international și 1 training intern pe laser diodă cu 3 lungimi de undă. Îmi place foarte mult munca mea, toate procedurile pe care le efectuez sunt din pasiune și cu o dorință mare de a obține rezultate excelente. Îmi place să mă bucur odată cu clienții mei de rezultatele obținute.

Care este cea mai solicitată procedură în salonul AMAZING SKIN din Popești Leordeni?

Avem cereri și pentru proceduri de remodelare corporală cu apartul Kokun Shape III pe care îl avem, însă majoritatea clienților doresc epilare definitivă cu laserul. Epilarea cu laser este o procedură populară pentru reducerea creșterii firelor de păr nedorite, atât la femei, cât și la bărbați.

Aceasta poate fi realizată în diferite zone ale corpului, cum ar fi fața, axilele, brațele, picioarele, zona inghinală și spatele. Femeile solicită cel mai mult epilarea inghinală, pe picioare și axile, iar bărbații solicită preponderent axilele și zona spatelui.

Epilarea definitivă cu laser este la fel și pentru femei și pentru bărbați, aveți aceiași procedură?

În general, procedura de epilare cu laser este aceeași pentru femei și bărbați și constă în utilizarea unui aparat cu laser pentru a emite o lumină puternică care este absorbită selectiv de melanina din firele de păr, distrugând foliculii de păr și împiedicând creșterea ulterioară a acestora. Cu toate acestea, există unele diferențe între epilarea cu laser la femei și la bărbați în ceea ce privește zonele care sunt de obicei tratate. De exemplu, bărbații se pot confrunta cu probleme de creștere a părului mai abundente în zonele precum pieptul, spatele și umerii, iar epilarea cu laser poate fi o opțiune populară pentru a reduce densitatea și grosimea părului din aceste zone.
La saloanele AMAZING SKIN , pentru bărbați avem procedură de epilare doar pe zona superioară : spate, piept, umeri, brațe, axile sau facial . Putem efectua și procedura de epilare pe picioare. Spre deosebire de femei, unde procedura de epilare cu laser o putem realiza pe zonele facial, axile, brațe, picioare și inghinal. În general, epilarea cu laser este o opțiune sigură și eficientă pentru reducerea creșterii firelor de păr nedorite, indiferent de sexul persoanei.

Care a fost cel mai dificil caz de epilare definitivă cu laser în clinica din Popești Leordeni?

Cele mai dificile cazuri apar în general vara, când nu se respectă intervalul de pauză solară și sunt nevoită să amânăședința până când pielea permite efectuarea ședinței, sau când pielea este atât de uscată din cauza expunerilor repetate încât riscul de arsură crește, indiferent de intensitatea cu care lucrez. În astfel de cazuri temporizăședința pănă când pielea este destul de hidratată și sănătoasă astfel încât să îmi permită să lucrez.

Când este cel mai bun sezon pentru a face epilarea cu laser?

Epilarea cu laser poate fi realizată în orice anotimp al anului, deși există unele recomandări și precauții de luat în considerare în funcție de sezon. Este foarte important și recomandăm cu strictețe să se evite expunerea la soare sau la bronzarea înainte și după procedura de epilare cu laser. Acest lucru se datorează faptului că pielea bronzată are o cantitate mai mare de melanină, ceea ce poate interfera cu eficacitatea procedurii de epilare cu laser și poate crește riscul de arsuri sau de pigmentare neuniformă.

Putem spune că cel mai bun sezon pentru epilarea cu laser este toamna și iarna, când nivelul de expunere la soare este mai scăzut și pielea are mai puțină pigmentare. Se poate și vara, însă este important să se respecte recomandările pentru a avea rezultate. În plus, este important să se evite expunerea la soare timp de cel puțin 4-6 săptămâni înainte și după procedură și să se aplice o cremă cu protecție solară ridicată pe zonele tratate pentru a proteja pielea împotriva efectelor nocive ale razelor UV.
În concluzie, orice perioadă a anului poate fi potrivită pentru epilarea cu laser, cu condiția să se ia în considerare recomandările și precauțiile noastre în funcție de sezon și de tipul de piele.

Clienții tăi revin în salon pentru alte proceduri?

Toate fetele se întorc la salon , ba chiar îl si recomandă prietenelor. Transparența, sinceritatea, flexibilitatea programului și rezultatele le fac să revină chiar dacă pentru mare parte din ele nu este cel mai apropiat centru ( am cliente care vin din Corbeanca, Dobroiești, Drumul Taberei, chiar Suedia). În salon preponderent solicitat este pachetul de epilare definitivă full body, dar revin și fetele care au doar 1-2 zone gata deja și mai adaugă treptat alte zone.

Ce aparate aveți în salonul AMAZING SKIN din Popești Leordeni?

Toate aparatele pe care le avem în salon sunt acreditate medical. Acest lucru este important de știut și îl comunicăm clienților de fiecare dată. În salon avem laser diodă cu 3 lungimi de undă și capăt de răcire. Cu el lucrăm pe toate tipurile de fir de păr. Pe parcursul ședintelor textura și culoarea firului se schimbă, iar cele 3 lungimi de undă și varietatea de intensități ne permit să acționăm indiferent de schimbări. De asemenea ,aparatul ne permite să alegem și culoarea pielii, astfel încât rezultatul să fie cel dorit. Laserul cu diodă este unul dintre cele mai populare tipuri de laser utilizate pentru epilarea cu laser și are anumite avantaje față de alte tipuri de laser.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale laserului cu diodă este că poate fi utilizat pe o gamă mai largă de tipuri de piele și culori de păr. Deoarece laserul cu diodă are o lungime de undă mai lungă decât alte tipuri de laser, poate pătrunde mai adânc în piele și poate fi mai eficient în tratarea firelor de păr mai groase sau mai închise la culoare. În plus, laserul cu diodă este mai rapid și mai confortabil decât alte tipuri de laser, deoarece emite un fascicul mai larg de lumină care acoperă o zonă mai mare de piele într-un singur impuls. Acest lucru face ca tratamentul să fie mai rapid și mai puțin dureros pentru pacienți. De asemenea, laserul cu diodă are o rată mai mică de efecte secundare și complicații decât alte tipuri de laser, cum ar fi arsurile sau decolorarea pielii.

Un alt aparat pe care îl avem este KOKUN SHAPE III pe care îl utlizăm în tratamente de remodelare corporală.

Kokun Shape III este un aparat de remodelare corporală non-invaziv, utilizat în tratamente estetice pentru a reduce celulita, a tonifia pielea și a elimina depozitele de grăsime nedorite. Aparatul utilizează tehnologia de radiofrecvență bipolară, care produce un efect termic asupra țesutului adipos și a pielii. Acest efect termic stimulează producția de colagen și elastină, care ajută la îmbunătățirea texturii și fermității pielii. În plus, tehnologia de radiofrecvență bipolară ajută la distrugerea celulelor grase, ceea ce duce la reducerea depozitelor de grăsime și la conturarea corpului.

Aparatul Kokun Shape III are o gamă largă de setări personalizabile, permițând tratamentul unor zone specifice ale corpului, cum ar fi abdomenul, coapsele, șoldurile, brațele și zona de sub bărbie. Tratamentele cu Kokun Shape III sunt non-invazive, ceea ce înseamnă că nu necesită timp de recuperare și nu provoacă durere sau disconfort. În general, tratamentele sunt bine tolerate și pot fi realizate în câteva sesiuni, cu rezultate vizibile chiar după primele ședințe.

Aparatul de remodelare corporală Kokun Shape III este o opțiune populară pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic și să reducă depozitele de grăsime nedorite, fără a fi nevoie să apeleze la metode invazive.

Care a fost cea mai mare realizare de până acum la salonul din Popești Leordeni?

Cea mai mare realizare sunt clienții noștri. În general vin pe bază de recomandare, iar retenția este mare în ciuda situației socio-economice, ceea ce înseamna că oferim ceea ce promitem, calitate și rezultate de excepție.

De ce ar trebui să vină clienții în salonul AMAZING SKIN din Popești Leordeni?

În primul rând pentru a obține rezultate. Încă de la prima ședință se observă o îmbunătățire a calității pielii, părul atacat în timpul ședinței cade dupa aproximativ 2 săptămâni și încep să apară locuri în care acesta nu mai crește. Un alt aspect important este flexibilitatea programului. Facem în așa fel încât aproape toate fetele sunt programate la ora și ziua dorită.

De asemenea relația dintre terapeut și client începe încă de când acesta își face programare. Primește consiliere și i se răspunde la întrebări indiferent de oră,chiar dacă nu a mai fost la noi. Această comunicare continuă între ședințși chiar în perioada de pauză în cazul în care, din diverse motive, nu mai reușește să ajungă la ședințe. Prioritatea noastră este clientul, evoluția procedurii și urmărirea îndeaproape a rezultatelor pentru a face un plan de tratament adecvat nevoilor.

Ce vrei să le transmiți potențialilor tăi clienți? De ce ar trebui să vină la AMAZING SKIN Popești Leordeni?

Cel mai important sfat este să țină cont că epilarea progresiv definitivă este o procedură la limita între cosmetic și medical. Deăi pare o procedură simplă, dacă nu este efectuată corect, de cineva specializat și acreditat, își pot pune sănătatea în pericol. Un alt sfat ar fi să nu se lovească de preț. Deși procedura de epilare cu laserul poate părea mai scumpă decât epilatul clasic, beneficiile sunt atât de multe încât pe termen lung vor fi cu siguranță în avantaj. De asemenea, pot începe cu zonele care le deranjează cel mai tare. Noi mereu suntem deschiși și venim în sprijinul fetelor cu pachete personalizate, oferte speciale, oferte last minute anunțate pe contul de Instagram. Încet, cu pași mici și răbdare pielea fină și netedă nu mai este doar un vis, ci poate deveni realitate.
Scroll to Top