Sfaturi despre cum să alegeți cea mai bună clinică de epilare laser pentru dvs.

Găsirea celui mai bun salon pentru epilarea definitivă cu laserul poate fi o provocare. Îndepărtarea părului prin laser este o procedură medicală, așa că ar trebui să vă depuneți diligența în cercetarea celei mai bune clinici de îndepărtare a părului cu laser pentru a efectua această procedură. Deși epilarea cu laser este o procedură ambulatorie, există totuși riscul de deteriorare a pielii și de efecte secundare. Alegerea clinicii potrivite de epilare cu laser este vitală.

Dacă vrei să fii sigur că alegerea pe care ai făcut-o este cea mai bună opțiune pentru tine, îți recomandăm să bifezi câteva aspecte importante:

Aparate LASER pentru epilarea definitivă

Există multe tipuri de lasere pentru diferitele dumneavoastră nevoi. Ar fi de ajutor dacă ați întreba ce aparat folosește centrul dvs. de tratament și de ce. O clinică de epilare cu laser cu o gamă largă de aparate laser noi bine întreținute sau adaptoare laser arată că clinica oferă cea mai bună îngrijire clienților lor. Evitați un loc de tratament cu aparate laser învechite. Adesea, laserele mai puțin eficiente dau rezultate mediocre. 

Echipamentele profesionale de îndepărtare a părului cu laser pot fi o provocare în sine, deoarece există o mulțime de lasere diferite. Ar trebui să studiați un pic să știți câte tipuri de lasere sunt și care este cel mai bun pentru dumneavoastră. Există mai multe tipuri de laser utilizate pentru epilarea definitivă, dar cele mai comune sunt:
 

  • Laserul Alexandrite: Acesta utilizează un fascicul de lumină cu lungimea de undă de 755 nm și este eficient pentru persoanele cu pielea mai deschisă la culoare. Poate fi folosit pentru epilarea zonelor mai mari ale corpului, cum ar fi picioarele și brațele.

 

  • Laserul Diode: Acesta utilizează un fascicul de lumină cu lungimea de undă de 800-810 nm și este eficient pentru persoanele cu pielea medie sau mai închisă la culoare. Poate fi folosit pentru epilarea zonelor mai mari ale corpului, dar este, de asemenea, utilizat frecvent pentru epilarea zonelor mai mici, cum ar fi zona inghinală.

 

  • Laserul Nd:YAG: Acesta utilizează un fascicul de lumină cu lungimea de undă de 1064 nm și este eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea mai închisă la culoare. Este adesea folosit pentru epilarea zonelor mai mici ale corpului, cum ar fi zona facială și a gâtului.

 

  • Laserul de pulsed-light: Acestea utilizează o sursă de lumină intensă pulsată, în loc de un laser, și poate fi eficientă pentru epilarea părului nedorit de pe față, gât, trunchi și membre, dar poate fi mai puțin eficientă decât laserele pentru unele tipuri de piele și de păr.

Personal calificat pentru procedura de epilare cu laser

Întrebați cine va efectua, sau cine va supraveghea procedura de epilare cu laser. După cum am menționat mai devreme, deși epilarea cu laser este o procedură ambulatorie, este totuși o procedură medicală și trebuie făcută de un specialist autorizat.  E important să te asiguri că personalul care efectuează procedura este calificat, are experiență în utilizarea laserului și că îți va da suportul pe toată perioada tratamentului.

Este necesar ca personalul care efectuează procedura de epilare cu laser să fie calificat și să aibă experiență în domeniu. Alegerea unui specialist bine pregătit poate fi crucială pentru a obține un rezultat sigur și eficient, minimizând astfel riscul de arsuri sau alte complicații. De asemenea, este important ca clinica unde se efectuează epilarea cu laser să respecte standardele de siguranță și igienă, să aibă echipament adecvat și să ofere consiliere și îngrijire adecvată înainte, în timpul și după procedură.

Recenziile salonului de epilare cu laser

În zona dvs. pot exista mai multe clinici de îndepărtare cu laser. Vă rugăm să faceți o listă, să verificați site-ul lor și să căutați comentariile sau mărturiile clienților despre serviciile lor. De asemenea, puteți întreba prietenii și familia dacă au încercat să obțină procedura și să le cereți părerea lor. Cu cât răspunsurile și recenziile sunt mai pozitive înseamnă că salonul oferă servicii de calitate clienților săi. Cu acest feedback, vă puteți selecta primele trei clinici.
Verificați anii de experiență ai clinicii și feedback-ul clienților, atât pe site-ul său web, cât și pe site-uri independente precum recenzia Google și Facebook.

Proximitate și costuri de călătorie

Deoarece veți primi mai multe ședințe pentru tratamentul dumneavoastră, luați în considerare apropierea clinicii de casă sau de serviciu. Țineți cont de costul călătoriei, dar nu uitați să luați în considerare eventualele costuri de parcare, deoarece nu toate clinicile oferă parcare gratuită. Dar dacă cauți cea mai bună clinică, nu te lăsa descurajat să conduci o oră. Vă puteți mulțumi mai târziu, optând pentru cea mai bună clinică față de cea mai apropiată și mai convenabilă.

Programul de lucru și rezervarea la o clinică de epilare definitivă cu laserul

Aflați cum sunt orele de funcționare ale diferitelor clinici și cum se potrivește asta cu viața dumneavoastră ocupată. Clinica se deschide mai târziu seara, astfel încât să o puteți încadra după muncă, sau înainte de cursul școlii, sau ce zici de weekend? Când vine vorba de rezervare, aveți acces ușor la programare, fie printr-un apel telefonic, pe whatsup, mesaje,  pe site-ul web sau printr-un sistem de rezervare online? Orice metodă ar fi, e important să funcționeze și să fie cineva la celălalt capăt să ofere răspunsuri într-un timp decent.

Prețul pentru epilare definitivă cu laserul

După ce ați stabilit primele trei cele mai bune clinici de epilare cu laser, ar trebui să vizitați fiecare clinică și să cereți lista de prețuri. Ar fi de ajutor dacă ați veni pregătit cu toate întrebările dvs. – de la esteticienii care vor efectua eventual procedura, credibilitatea clinicii, mașinile folosite, până la mediul clinicii. Din toate aceste informații, puteți evalua dacă obțineți valoare pentru banii dvs. De asemenea, este esențial să le ceri opțiunile de plată. Datorită tehnologiei laser, îndepărtarea părului nu a fost niciodată mai ușoară.

Chiar dacă prețul poate ți se va părea mai scump în comparație cu celelalte metode, trebuie să fii sincer cu tine însuți și să te gândești serios, cât timp petreci pe săptămână, pe lună, bărbierind, smulgând părul nedorit? Durere, timp pierdut și să nu uităm de iritații și  fire de păr încărnate.

Deci, deși laserul va necesita răbdare și angajament, odată ce este gata, este gata. Gândiți-vă la tot acest timp pe care îl veți câștiga înapoi și veți economisi din acele băi nesfârșite și bărbierit cu duș sau excursii la cosmetică.  Sunt multe ore și timp petrecut mai bine făcând lucruri care iti plac.

Îndepărtarea părului nedorit cu tehnologia laser nu este ieftină.
Dacă vrei să fie ieftin, probabil că nici măcar nu ar trebui să o faci în primul rând. Epilarea cu laser este o investiție atât pentru a câștiga timp cât și pentru a vă economisi bani pe produse sau tratamente de bărbierit și epilare pe termen lung! De asemenea, rețineți…Plătiți pentru calitatea serviciilor, profesionalismul clinicii și calitatea tratamentului cu laser folosit în clinică. Cele mai bune și mai sigure rezultate de îndepărtare a părului cu laser vor veni de la tehnicieni și profesioniști bine experimentați, instruiți. 

Tipul de piele, culoarea părului și textura părului contează în epilarea definitivă cu laserul?

Inițial, doar cei cu pielea deschisă și persoanele cu păr închis la culoare, de obicei aspru, erau candidații ideali pentru îndepărtarea părului cu laser, deoarece laserul poate identifica cu ușurință părul, spre deosebire de tonurile și tipurile de piele.Epilarea cu laser vizează melanina din foliculul de păr, distrugând celulele din jurul rădăcinii bulbului de păr pentru a preveni recreșterea lui.


Din fericire, progresele în tehnologia părului cu laser, cum ar fi tehnologia laserelor pe care le folosim in centrele Amazing Skin captează pielea întunecată, pigmenții de păr blond și căpșuni, precum și tipurile de păr fin, mediu și aspru – făcând epilarea cu laser accesibila tuturor!

Suntem la a 4 -a generatie de lasere pentru epilare definitivă.Din dorința de a veni îîntâmpinarea clienților, de-a lungul celor peste 7 ani de funcționare am încercat să păstrăm calitatea serviciului de epilare definitivă la cele mai înalte standarde folosind mereu cea mai inovativă tehnologie de epilare cu laserul. De aceea rezultatele din centrele noastre sunt pe masura asteptarilor. 

La ce rezultate să ne aștepăm la epilarea definitivă cu laserul

Îndepărtarea definitivă a părului prin laser, din păcate, nu funcționează pentru toată lumea. Acest lucru se poate datora modificării hormonilor pe măsură ce îmbătrânim, precum și luării anumitor medicamente fără prescripție medicală care ni se pot prescrie. Ambii factori pot determina formarea unor pete de păr complet noi în zone pe care nu le-am văzut niciodată până acum. Părul poate reapărea și în zonele pe care le credeam că au fost terminate prin laser ani de-a lungul drumului, dar ar apărea mult mai fin, prin urmare mai greu de văzut și mai ușor de scăpat prin bărbierit, smulgere.

Ce mai puteți face înainte de a vă decide la ce salon de epilare definitivă cu laserul mergeți.

Verificați întotdeauna dispozitivele și clinicile medicale utilizate pentru tratament, dacă acestea respectă toate standardele certificat medical german TUV CE, SUA FDA aprobat.
Rezervați mai întâi o consultație pentru a determina dacă această clinică este potrivită. Te simți confortabil? Ți-au răspuns la toate întrebările? Serviciul pare cald, primitor, profesionist și eficient? A fost ușor să găsești, să ajungi și să parchezi mașina în apropiere? Care au fost programul clinicii? Toate acestea contează. Este părul tău corporal, timpul tău și banii tăi, vei fi dat acestor oameni. 

Pe scurt, pentru a alege cea mai bună clinică de epilare definitivă cu laser, urmați următorii pași:
 

  • Cercetați și comparați clinicile din zona dvs.: Căutați clinicile care oferă servicii de epilare definitivă cu laser în zona dvs. și comparați opiniile, recenziile și prețurile.
  • Verificați experiența și calificările personalului: Asigurați-vă că personalul clinicilor este calificat și are experiență în epilarea definitivă cu laser.
  • Asigurați-vă că saloanele utilizează tehnologie de ultimă generație: Căutați o clinică care utilizează echipamente moderne și tehnologie de ultimă generație pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate.
  • Verificați procedurile de siguranță: Asigurați-vă că saloanele respectă procedurile de siguranță și igienă și că echipamentele sunt întreținute corespunzător.
  • Discutați cu personalul clinicilor pentru a vă asigura că vă pot oferi informații complete și detaliate cu privire la procedurile de epilare definitivă cu laser și la toate etapele procesului.
  • Luați în considerare programarea unei consultări pentru a discuta despre necesitățile dvs. și pentru a primi o estimare de preț pentru epilarea definitivă cu laser.


În general, este important să faceți cercetări detaliate și să verificați recenziile și calificările clinicii și ale personalului acesteia pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate și că aveți o experiență sigură și plăcută.

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.

Scroll to Top