• Despre Amazing Skin 

     
  CINE SUNTEM
  Suntem o echipă tânăra, dinamică, şi pentru că ne plac lucrurile frumoase, inedite, am creat clinicile de epilare definitivă "Amazing Skin". 
  Ţinem foarte mult la calitate şi nu la cantitate şi dorim ca toţi cei care trec pragul clinicilor noastre să fie multumiţi.
  Amazing Skin îţi oferă servicii de epilare progresiv definitivă cu laser, având la bază cele mai noi tehnologii în domeniu, siguranță maximă, calitate și servicii de top

  CE FACEM
  Epilarea cu laser este serviciul nostru de suflet unde suntem specializați și instruiți! Știm că tratamentele oferite de noi oferă rezultate de durată, obținând o piele netedă și catifelată, fără iritații. Rezultatele sunt vizibile și semnificative după fiecare tratament. În decurs de 6-12 ședințe, majoritatea clienților noștri obțin o piele perfectă. 

  Tratamentul cu laser funcționează prin identificarea rădăcinii părului și distrugerea cu lumină. Lumina este absorbită de folicul și toată energia concentrată afectează capacitatea foliculului de păr de a crește.


  ECHIPĂ ȘI ECHIPAMENTE
  Tratamentele noastre sunt efectuate cu echipamente calitative din punct de vedere medical și cu tehnologie avansată. 

  Oferim cu atenție și devotament serviciul de înfrumusețare prin epilare definitivă cu laser, oricărui individ, indiferent cine este sau de unde provine. Din acest motiv investim în cele mai noi tehnologii laser,  care se potrivesc tuturor tipurilor de piele și păr  și ne propunem să menținem prețuri accesibile tuturor. 

  Echipa Amazing Skin este formată doar din personal calificat și instruit pentru a folosi echipamentele cu tehnologie avansată, dar și cunoștințe fiind în permanență în contact cu cei mai buni medici dermatologi. 

  MISIUNE
  Misiunea noastră este să facem fiecare persoană care intră in centrele Amazing Skin să se simtă în siguranță în primul rând, dar și apreciată și răsfățată. 

  UNDE NE GĂSIȚI
  Cu 6 centre la nivel național și cu x angajați instruiți, efectuăm sute de tratamente lunare. Avem expertiză în acest domeniu și obținem întotdeauna cele mai bune rezultate. De ce să ne alegi pe noi? Pentru că:
  1.    Avem prețuri avantajoase; ne propunem să menținem prețuri accesibile tuturor
  2.    Oferim siguranță datorită tehnologiei avansate non-invazive și a personalului calificat
  3.    Suntem transparenți la fiecare pas.  

  Onorăm încrederea pe care ne-o acordă fiecare client care ne intră pe ușă. 

   
   

  Fa-ti o programare

  Suna acum sau trimite un mesaj, pentru a putea face o programare.


  Numele tau (obligatoriu)

  Numar de telefon (obligatoriu)

  Adresa de email

  Unde doresti sa iti faci programarea?
  Bucuresti Popesti-Leordeni Bacau Iasi Braila Galati

  Mesajul tau

  Securitate captcha  • Urmareste-ne pe retelele de socializare
  • Aboneaza-te la newsletter
  © 2023. Site realizat cu SkyNetCMS ( Sky Net Content Management System ) SkyNet CMS .un produs al Rugnis International SRL