•  

  Epilare definitivă picioare cu laser 

  •  
  • Dacă îți dorești picioare netede, fine și o piele catifelată pentru tot timpul anului, trebuie să alegi epilarea definitivă cu laser.

   În doar câteva ședințe scapi complet și fără durere de creșterea părului pe picioare.

   Terapeuții noștri sunt profesioniști, experimentați în  utilizarea laserului și au tehnologii avansate pentru a reduce rapid creșterea părului.

   CUM FUNCȚIONEAZĂ

  Poartă ce vrei, când vrei

  Redescoperiți-vă garderoba, purtați orice haine doriți, fără să vă gândiți cu teamă la părul de pe picioare. Tratamentele noastre sigure și eficiente vor reduce vizibil firele de păr.
  • Zone populare de tratament pentru picioare

   Vom lucra cu dvs. pentru a obține rezultatele pe care le doriți pentru picioarele dvs., vă vom rezerva consultația gratuită și ne vom întâlni pentru a clarifica orice întrebări de care le aveți. Zonele de terapie populare de la clienții noștri includ:

   - Partea de jos a piciorului/ Jumătate de picior, picioare și degete
   - Partea superioară a piciorului/Jumătate de picior, picioare și degete
   - Picior întreg și bikini
   - Partea de jos a piciorului, bikini și subraț
   - Partea superioară a piciorului, fese și bikini

   PROGRAMEAZĂ-TE ACUM 
  • Picior lung
   Picior inferior
   Picior superior
  • PLĂTEȘTI
   doar pe sesiune
  • Plătești doar pentru ce ai nevoie

   Promisiunea noastră este transparența, la fiecare pas.
   Spre deosebire de concurenții noștri, nu vom cere taxe în avans, ci pur și simplu veți plăti pentru fiecare sesiune atunci când aveți programare la noi.

   Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate pe parcursul întregului tratament, ne vom adapta în jurul programului dvs. și veți obține cu ușurință rezultatele pe care le căutați.

   PROGRAMĂRI
  • Ce zone sunt incluse la epilare Picoare Complet

   Picior superior, picior inferior, genunchi, picioare și degete de la picioare.   PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
  • ÎNTREBĂRI FRECVENTE


   Iată o listă cu unele dintre cele mai frecvente întrebări despre tratamentul cu laser.
    
   Ce este epilarea laser?

   Ce este epilarea laser?

   Epilarea cu laser este un tratament prin care un aparat cu laser este folosit pentru a furniza căldură și energie în piele pentru a dezactiva foliculii de păr.
   Epilarea cu laser este un tratament care schimbă viața pentru mulți și oferă o reducere de durată a părului nedorit de pe corp și de pe față. În ciuda numeroaselor aspecte pozitive ale acestui tratament, există lucruri de luat în considerare înainte de a începe epilarea cu laser. Este esențial ca părul să fie verificat pentru a vă asigura că este potrivit pentru tratament. Dacă aveți probleme de sănătate sau hormonale subiacente, trebuie să discutați și despre acestea. Condițiile hormonale pot afecta rezultatul tratamentului, așa că trebuie să fiți conștient de acest lucru.

    Nu toate aparatele de îndepărtare a părului cu laser oferă aceleași rezultate. Laserele noastre medicale sunt dovedite clinic că îndepărtează părul.

   PROGRAMEAZĂ-TE
   Cum funcționează epilarea laser?

   Cum funcționează epilarea laser?

   Epilarea definitivă cu laser este o tehnologie cosmetică folosită pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp. Are la bază principiul foto-termolizei, care ajută în eliminarea progresivă a foliculilor de păr chiar de la rădăcină, fără să lezeze țesuturile adiacente. 
   Prin epilarea definitivă cu laser, acesta încălzește părul nedorit la o temperatură de 70-80 de grade Celsius și „topește” rădăcina. Pielea nu este deteriorată prin epilarea cu laser.
    

   PROGRAMEAZĂ-TE
   Cât ține apilarea?

   Cât ține epilarea?

   Rezultatele îndepărtării părului cu laser nu sunt 100% permanente pentru tot restul vieții. Reducerea pe care o veți obține este permanentă, dar veți observa o regenerare fină și ușoară la câteva luni după finalizarea tratamentului, de aceea sunt foarte importante ședințele de întreținere.

   Programează-te acum
   Epilarea definitivă chiar funcționează?

   Epilarea definitivă chiar funcționează?

   Da, epilarea cu laser funcționează și este foarte eficientă în reducerea părului în exces. Laserul va funcționa numai pe părul maro sau negru. Parul blond, rosu, gri sau alb nu va raspunde la tratament. Densitatea părului este de asemenea importantă, laserul va viza rapid firele de păr întunecate, aspre. Firele de păr fine și pufoase vor fi mai greu de tratat și s-ar putea să nu se reducă complet.
   Rezultatele îndepărtării părului cu laser pot schimba viața. Confruntarea zilnică cu excesul de păr poate cauza probleme de încredere în sine, în special pe zone precum fața. Laserul funcționează rapid și ajută la părul încarnat și la erupția cutanată la bărbierit, lăsând pielea moale și mătăsoasă la atingere. Cele mai rapide rezultate le au persoanele în jurul vârstei de 40 ani, datorită situației hormonale.

   PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
   Este sigură această metodă?

   Este sigură această metodă?

   Da, epilarea cu laser este un tratament extrem de sigur si eficient. Este important să urmați toate instrucțiunile pre, în timpul și după îngrijirea pe toată durata unui tratament. Diferite tipuri de piele sunt tratate cu diferite lungimi de undă de laser, așa că este esențial să vă efectueze tratamentele specialiști dedicați în îndepărtarea părului. Fiind o clinică de epilare dedicată, terapeuții noștri efectuează tratamente de îndepărtare a părului cu laser, în deplină siguranță. 

   PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
   De câte ședințe am nevoie?

   De câte ședințe am nevoie?

   În medie, sunt necesare aproximativ 6-10+ tratamente pentru un ratament inițial de îndepărtare a părului cu laser. O reducere de aproximativ 80-85% poate fi realizată pentru majoritatea oamenilor după primele sesiuni de ședințe.
   Sesiunile de întreținere sunt obligatorii de 2-3 ori pe an pentru a menține rezultatele. Există și alți factori care pot afecta numărul de sesiuni de care aveți nevoie.Asta vom stabili împreună pe parcursul tratamentului.

   PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
   Câ costă epilarea definitivă?

   Cât costă?

   Costurile tratamentului de îndepărtare a părului cu laser variază în funcție de zona pe care ați dori să o tratați.

   Prețurile pentru laser încep de la 65 lei pentru o zonă mică. Cu cât alegi să fi tratat mai multe zone, cu atât vei primi mai multe reduceri. De exemplu, dacă alegeți să aveți 2 zone tratate separat, v-ar costa 145 lei pentru axile și 325 lei inghinal total, dar dacă le-ați trata în același timp, v-ar costa 425 lei pentru ambele. Economisiți 50 lei pe sesiune.

   Contactați-ne pentru a afla mai multe despre pachetele noastre combinate.

   PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
   Care sunt beneficiile epilării definitive?

   Care sunt beneficiile epilării definitive?

   Există atât de multe beneficii ale epilarii cu laser, economiile pe termen lung fiind una dintre ele. Laserul este o investitie, dupa tratament nu va mai fi nevoie de ceara lunară, lame de schimb, creme de ras, cremă depilatoare etc.
   De asemenea, vei scăpa de durerile raderii regulate sau a epilării cu ceară, vei economisi timp prețios și vei scăpa de toate iritațiile.

   Te vei bucura de libertatea de a epilată, fără a fi nevoie să-l îndepărtezi săptămână de săptămână.

   PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
  • Ea este Andreea

   TERAPEUT EPILARE LASER și REMODELARE CORPORALĂ

   Andreea s-a alăturat echipei Amazing Skin în 2021. De atunci, ea a fost certificată și are cunoștințe extinse despre toate tipurile de laser care sunt disponibile în prezent pentru îndepărtarea părului. Andreea este specializată în tratamentul tipurilor de piele palidă și în creșterea problematică a părului – are o experiență vastă în furnizarea de rezultate excelente la epilarea pe toate zonele corpului și la remodelarea corporală

  SFATUL ANDREEI

  "Exfolierea usoara a pielii la fiecare cateva zile dupa tratamentul cu laser ajuta firele de par tratate sa scape din folicul."
  • Pregătirea pentru tratament

   a fel ca tine, dorim cele mai bune rezultate de la tratamentul tau de epilare cu laser pentru linia de bikini. Vom discuta totul la consultația dumneavoastră gratuită și, pentru puțin sprijin și informații suplimentare, am creat un ghid de pregătire pentru îndepărtarea părului cu laser. PRE-TREATMENT GUIDE PROGRAMĂRI
  • După tratamente

   Pentru a vă asigura cele mai bune rezultate, am compilat acest ghid simplu și util după tratament. În el, veți găsi sfaturile noastre colective, dobândite din 15 ani de experiență și mii de tratamente. AFTER CARE GUIDE BOOK NOW

  Fa-ti o programare

  Suna acum sau trimite un mesaj, pentru a putea face o programare.


  Numele tau (obligatoriu)

  Numar de telefon (obligatoriu)

  Adresa de email

  Unde doresti sa iti faci programarea?
  Bucuresti Popesti-Leordeni Bacau Iasi Braila Galati

  Mesajul tau

  Securitate captcha  • Urmareste-ne pe retelele de socializare
  • Aboneaza-te la newsletter
  © 2023. Site realizat cu SkyNetCMS ( Sky Net Content Management System ) SkyNet CMS .un produs al Rugnis International SRL