Epilarea definitiva cu laser

Epilarea definitiva

a devenit un trend în rândul femeilor.

Imaginea frumuseții impune o piele frumoasă și catifelată, de aceea epilarea definitivă reprezintă soluția potrivită pentru confortul tău.

Aceasta este o metodă non-invazivă, care nu are efecte negative pentru organism, energia luminoasă generată de laser nu depășește nivelul folicului pilos.

Razele laser acționează superficial, nivelul ultraviolet fiind minim, rezultatele sunt maxime, în deplină siguranță. Lipsa firelor de păr are doar beneficii, rolul acestora, fiind pentru termoreglare.

In centrele Amazing Skin foloim aparatura de ultima generatie pentru epilarea defintitiva cu 3 lungimi de unda (755/808/1064nm) deoarece sunt potrivite pentru toate tipurile de par si pentru orice textura a parului.

Indiferent de culoarea pielii sau grosimea firului de par, datorita celor 3 lungimi de unda, procedura este la fel de eficienta iar rezultatele obtinute sunt de lunga durata si in mai putine sedinte comparativ cu tehnologii de generatii anterioare (IPL/SPL).

Spre deosebire de alte aparate sau tehnici din domeniul epilarii definitive, epilarea cu laserul este mult mai eficienta, cu rezultate pe termen lung, si de asemenea  permite si indeplineste cu succes epilarea definitiva pe pielea bronzata sau foarte inchisa la culoare, cat si a firelor subtiri si blode.

Poti uita complet de foliculita sau de iritatiile care apareau dupa epilarea cu lama sau ceara.

Pielea devine chiar mai fina si mai luminoasa.