Epilarea definitiva cu laser

Terapeuti

AMAZING SKIN BUCURESTI

Faceți cunoștință cu Georgiana

TERAPEUT DE ÎNLĂTURARE A PĂRULUI CU LASER

Georgiana face parte din echipa noastră din 2019. Georgiana este acum specializată în tratamentul creșterii excesive a părului care poate fi influențată de dezechilibrele hormonale sau de problemele medicale de bază. Georgiana este un expert în domeniul ei și are cunoștințe extinse despre profesie, fiind foarte implicată si avand rezultate excelente. De asemenea, este instruită și certificată la nivel avansat cu laserul Diode cu 3 lungimi de undă pentru tratamentul tuturor tipurilor de piele.

AMAZING SKIN BRAILA

Faceți cunoștință cu Anca – Terapeut in procedura de epilare cu laserul.

Anca s-a alăturat echipei Amazing Skin în 2018. De atunci a fost cerificata pe toate tipurile de lasere diode . Anca are o cunoaștere extinsă a tuturor tipurilor de laser care sunt disponibile în prezent pentru îndepărtarea părului, inclusiv IPL, Diode, Alexandrite și Nd: YAG. Anca este specializată în tratamentul tipurilor de piele deschisa și în creșterea problematică a părului – are o vastă experiență în furnizarea de rezultate excelente pe toate zonele corpului.

AMAZING SKIN GALATI

Faceți cunoștință cu Cristina – Terapeut in procedura de epilare cu laserul.
Cristina s-a alăturat echipei AMAZING Skin in decembrie 2017. Are cunoștințe extinse despre tratarea zonelor problematice în care hormonii pot provoca o creștere excesivă a părului. Cristina are certificare internațională de la Baldan Group . Este specializată în tratamente pentru bărbați și femei și se bucură să ofere rezultate reale clienților, asigurându-le în același timp siguranța pe tot parcursul tratamentelor lor.